Under

Kursen ger studenterna en praktisk inlärning som syftar till den professionella marknaden av en fakultet som består av läkare lärare som har lång erfarenhet inom sina respektive områden i atuação.No Veterinary Complex utvecklas undervisningsmetoder, forskning, förlängning, och medicinsk och kirurgisk vård av små och stora djur, som kompletterar den teoretiska undervisningen.

Dess bärande konstruktionen har tre operationssalar, åtta kliniker klinisk vård, kliniska laboratorier, djuruppfödning och förebyggande medicin, obduktions rum och kirurgisk teknik, anatomi laboratorier och mikroskopi, flytande rum och bildindustrin ( radiologi, ultraljud och ekokardiografi), samt stora djurskötsel gård, spiltor och kennlar för att hålla djur Complex och under vård.

Under kursen studenten uppmuntras att delta i forskning som bedrivs av lärare, samt tekniska och vetenskapliga samarbetsprogram underhålls med nationella och utländska institutioner som San Diego Zoo, som det upprätthålls det enda projektet i landet som finansieras av Zoological Society of San Diego. pedagogisk verksamhet främjas, inklusive kurser och föreläsningar till samhället om grundläggande vård i hanteringen av djur, ansvarsfullt djurägande och djurens välbefinnande, vaccinationskampanjer och kastrering av hundar och katter, djur adoption projekt övergivna och veterinär stöd till jordbruk .Professores kursen och studenter som gör vetenskaplig forskning utgör en forskargrupp med titeln strukturella och funktionella Veterinary Pathology, registrerat i CNPq (nationella rådet för vetenskaplig och teknisk utveckling), som utvecklar projekt inom forskningslinjer infektions- och parasitsjukdomar hos husdjur och Wild, experimentell patologi, onkologi och veterinär Toxicology.

Arbetsmarknad

Veterinären utvecklar åtgärder som rör djurhälsa och produktion, folkhälsa, livsmedelsproduktion och miljöskydd. Verksamheten riktar sig till veterinärkliniker och sjukhus, universitet och forskningsinstitutioner, finansiärer eller statsförvaltningen, ridsport och jockeys samhällen, djurparker, laboratorier och veterinärmedicinska produkter fabriker, kylskåp, animaliska produkter inspektionstjänster företag jordbruks- och landsbygdskooperativ.

avvikelsen

Studenter som erhållits i 2010 ENADE bästa genomsnittet för alla veterinärmedicinska kurser större São Paulo, lägga upp till en maximal poäng 5 ges av verifierings kommissionen i stället för INEP / MEC för förträfflighet sin pedagogiska projekt och infrastruktur. Kursen har ett samarbete med Anclivepa (National Association of smådjurs Clinical veterinärer) för att genomföra specialiserade kurser och Professional förbättringsprogram i Internal Medicine i små djur.

Samhällstjänst

Veterinär Complex Plats: Av. Löjtnant Laudelino Ferreira do Amaral, 700 (campus São Miguel) Telefon: 2037-5792Horário service: måndag till fredag ​​från 08:00 till 12:00 och från 13h till 17h, lördag från 08:00 till 12:00.

ytterligare uppgifter

Morning - 7,30-12,50. Lördag klasser i vissa terminer.

Program undervisas på:
  • Portuguese (Brazil)

Se 1 fler kurser från Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL) »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Mar 2020
Duration
Pris
1,896 BRL
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Mar 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Mar 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum