Ungkarl i barnlivsspecialist

Aquinas College

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Ungkarl i barnlivsspecialist

Aquinas College

Från och med hösten 2017 kommer Aquinas College att erbjuda en ny Barnlivsspecialist major, Förbereder eleverna för att tillgodose behoven hos spädbarn, barn, ungdomar och deras familjer som står inför medicinska rutiner eller utvecklingsrisker.

Den tvärvetenskapliga graden kommer att förbereda studenterna att hantera många viktiga uppgifter, som att utbilda barn i utvecklingsvänlig terminologi om procedurer, diagnoser eller behandlingar och att arbeta med familjen för att stödja deras behov. I ett politiskt uttalande från 2014 från American Academy of Pediatrics "minskar barnlivsspecialisten stöd för sedering, strålningskostnader genom ökande hanteringsförmåga för smärtsamma behandlingar och hjälper till att minska rädsla och ångest." Eleverna kommer också att lära sig hur man använder terapeutiska lek och rådgivningstekniker Att minska rädsla och smärta och hur man spelar en viktig kommunikativ roll i ett tvärvetenskapligt team och erbjuder ett mer enhetligt tillvägagångssätt för barnets återhämtning.

Studenter som kan vara bra passar för programmet:

  • Intresserad av att hjälpa andra
  • Dragit till det medicinska fältet
  • Medlidsam
  • Emotionellt intelligent
  • Kan relatera och interagera bra med barn

Efterfrågan på barnlivsspecialister fortsätter att se tillväxten. Nationella över 3000 barnlivspecialistjobb finns för närvarande just på indeed.org. Sysselsättningsmöjligheterna för denna position förväntas också öka med 12-15% nästa år. Även om lön varierar beroende på placering, varierar löneförväntningarna för barnlivsspecialister från $ 40-60.000 / år och ger stora fördelar. Kandidater från den här nya majoren kommer att hitta jobbmöjligheter på sjukhus, pediatriska kontor, akutmottagningstjänster, tandläkare, samhällsprogram och andra vård och samhällsfaciliteter som arbetar med barn.

Aquinas är bland bara några högskolor över hela landet för att erbjuda ett program som är specifikt för barnlivets specialitet. Programmet är inrymt i Psykolog och Counselor Education Department och erbjuder 3 separata spår för att bäst passa studenter som har olika pedagogiska erfarenheter. Utbildnings-, sociologi- och sjuksköterskeleverantörer kommer också att vara berättigade till att genomföra de grundläggande kurser som är oberoende av och utöver deras stora krav. Graden uppfyller också och överstiger barns livs certifieringsstandarder som säkerställer att studenterna är välutrustade för att börja arbeta på fältet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Grand Rapids, Michigan
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Grand Rapids, Michigan
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan