Ungkarl av sjukgymnastik

Allmänt

Programbeskrivning

Sjukgymnastik är utbildning för dig som kommer att hjälpa människor till bättre hälsa med teknisk kompetens och helhetssyn på människan. Sjukgymnastik är en etablerad vårdyrke med tunga vetenskapliga bevis och många specialistområden.

detaljerad kunskap

Sjukgymnaster kunskap och erfarenhet muskuloskeletala skjelettsysetemet och möjligheter till rörelse, är viktiga delar i vårt arbete. Den grundläggande förståelse är baserad på kunskap om människans anatomi, fysiologiska funktioner och rörelse utveckling.

4-årig utbildning

Det tar fyra år att bli certifierad som en sjukgymnast; tre år i sjukgymnastik utbildning och förra året utgör obligatoriska turnustjeneste.Praksis är från början en viktig del av utbildningen.

inträde

General entré och minst 3,8 i medelbetyg utan extra poäng. Minst fyra på engelska från gymnasiet eller godkända IELTS eller TOEFL engelska test. Det rekommenderas, men inte nödvändigt, med biologi. Vi betonar särskilt motivation och vittnesmål från arbetsgivare och / eller lärare. Bjørknes College har en individuell bedömning av varje sökande.

deadline

Ansökan ska skickas till Bjørknes College före den 15 april. Vi har rullande antagning för lediga platser efter deadline tills terminen i början av september.

Pris och finansiering

Undervisningen för 2009/10 är £ 60.000 och kan täckas av lånefond med upp till £ 52.160 i lån. Dessutom kommer eleverna att få £ 87.600 i grundstöd. Om du bor hemifrån och klarar alla ämnen omvandlas 40% av stipendiet.

kostnadsfri rådgivning

Kom ihåg att du kan boka en kostnadsfri konsultation på vårt kontor eller via telefon. Kontakta oss på tel 23:23 38 20 för att boka en tid som passar.

10 goda skäl att välja detta program

  1. du vill arbeta i en spännande och givande yrke
  2. du får erfarenhet från den norska sjukvården
  3. du får ett år i Oslo
  4. du vill studera i Nederländerna, känd för sin sjukgymnastik utbildning
  5. Man lär sig och öva samtidigt från första dagen
  6. du får skickliga lärare som har många års klinisk erfarenhet i yrket
  7. du kan fördjupa dig i dina intresseområden
  8. Du kan specialisera sig på ett antal specialområden efter avslutad grundutbildning
  9. Att arbeta med människor och är motiverade och bestäms
  10. du vill veta mer om kroppen, dess möjligheter och begränsningar
Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Universitetsstudier både hemma och utomlands Bjørknes har på senare år etablerat sig som en leverantör av universitetsutbildning i Norge. År 2006, College började Bjørknes att erbjuda ett antal univ ... Läs mer

Universitetsstudier både hemma och utomlands Bjørknes har på senare år etablerat sig som en leverantör av universitetsutbildning i Norge. År 2006, College började Bjørknes att erbjuda ett antal universitetskurser i Oslo med högskolepoäng. De är godkända av norska myndigheterna kvalitetssäkring och elever i programmen har rätt till finansiering genom statens bostadsbank i Norge. Dessa kurser är följande: Praktisk filosofi (30 hp) Media och kommunikation (60 hp) Medical Foundation Year (60 hp) Freds-och konfliktforskning (60 ECT hp) &nbsp Utöver ovan nämnda program College har Bjørknes sedan 1999 erbjuds också en svit av binationella utbildningsprogram i cooperati på med utländska universitet. Dessa unika program på både grundnivå och avancerad nivå, att erbjuda eleverna möjlighet att ta det första året (för kandidatexamen studenter) eller första halvåret (för master studenter) av sin högskoleutbildning vid Bjørknes i Oslo innan de flyttar till sina universitetsstudier utomlands för återstoden av sina studier. Programmen har mötts med stor framgång, och eleverna kan välja mellan en rad alternativ på grundnivå (sjukgymnastik, omvårdnad och kommunikation) samt freds-och konfliktvetenskap och internationella studier på forskarnivå. I dessa masterprogram, har Bjørknes College valt att engagera International Peace Research Institute, Oslo (PRIO) i utvecklingen av Oslo termin moduler och undervisning i dessa. På detta sätt dessa innovativa och spännande program sammanföra akademiker i förgrunden för internationella förbindelser, internationella studier och freds-och konfliktforskning från båda sidor av jordklotet. Eftersom alla kurser ges på engelska, har dessa prestigefyllda program väckt stort intresse från studenter över hela världen och ansöka från Australien, Frankrike, Portugal, Tyskland, Mexiko, Kanada, Storbritannien och USA. Faktum är att under den förra norska statsministern Kjell Magne Bondevik besök i Australien år 2005, tog han sig tid att träffa Bjørknes Elever ur programmet i Canberra. Läs mindre