Som grad - akutvården

North Florida Community College

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Som grad - akutvården

North Florida Community College

Rädda liv. Börja din EMS Jobba på NFCC.

Emergency Medical Services erbjuder vård för personer som är i behov av omedelbar livräddande behandling. EMS proffs använder sina kunskaper för att hjälpa till att stabilisera patienter och transportera dem till ytterligare medicinsk vård.

Nord Florida Community College EMS program erbjuder klasser och utbildning du behöver för att börja en givande karriär inom EMS. Vi använder state-of-the-art simuleringsteknik och in-the-fältet utbildningsmöjligheter.

Klasser Forming Nu

EMS1Associate i Science Degree - Emergency Medical Services

Associate i Science examen i Emergency Medical Services erbjuder EMT och sjukvårdare utbildning samtidigt förbereda studenter för övervakning och administrativa positioner inom EMS. Akademiker i NFCC s Sjukvårdare program kan formulera i AS examen.emt

Emergency Medical Technician (EMT-Basic)

Emergency Medical Technician / EMT-Basic-program har utvecklats för att ge första fas utbildning i karriären struktur akut medicinsk tekniker. För att kunna användas med en ambulans i delstaten Florida, en student måste utbildas och certifieras genom sektionen EMS av Department of Health och rehabiliterande tjänster. Framgångsrikt slutförande av denna kurs gör det möjligt för eleven att ansöka om att få den statliga registret examineras EMT.

paramed

Med para

Sjukvårdare Program vid NFCC har utvecklats för att uppfylla kraven för att öva, under medicinsk ledning, konsten och vetenskapen av out-of-sjukhus medicin. Målet med programmet är att ge examen med de kunskaper, färdigheter och professionella egenskaper som förknippas med en sjukvårdare läge ingångsnivå. Akademiker är utbildade för att förebygga och minska dödlighet och sjuklighet på grund av sjukdom eller skada. Framgångsrikt slutförande av denna kurs gör det möjligt för eleven att ansöka om att få den statliga registret examineras Sjukvårdare.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Price
Pris
- Florida bosatt: 3084 $ / Non-Florida bosatt: $ 12.018 (per år)
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Madison, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Madison, Florida
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan