Rädda liv. Börja din EMS Jobba på NFCC.

Emergency Medical Services erbjuder vård för personer som är i behov av omedelbar livräddande behandling. EMS proffs använder sina kunskaper för att hjälpa till att stabilisera patienter och transportera dem till ytterligare medicinsk vård.

Nord Florida Community College EMS program erbjuder klasser och utbildning du behöver för att börja en givande karriär inom EMS. Vi använder state-of-the-art simuleringsteknik och in-the-fältet utbildningsmöjligheter.

Klasser Forming Nu

EMS1Associate i Science Degree - Emergency Medical Services

Associate i Science examen i Emergency Medical Services erbjuder EMT och sjukvårdare utbildning samtidigt förbereda studenter för övervakning och administrativa positioner inom EMS. Akademiker i NFCC s Sjukvårdare program kan formulera i AS examen.emt

Emergency Medical Technician (EMT-Basic)

Emergency Medical Technician / EMT-Basic-program har utvecklats för att ge första fas utbildning i karriären struktur akut medicinsk tekniker. För att kunna användas med en ambulans i delstaten Florida, en student måste utbildas och certifieras genom sektionen EMS av Department of Health och rehabiliterande tjänster. Framgångsrikt slutförande av denna kurs gör det möjligt för eleven att ansöka om att få den statliga registret examineras EMT.

paramed

Med para

Sjukvårdare Program vid NFCC har utvecklats för att uppfylla kraven för att öva, under medicinsk ledning, konsten och vetenskapen av out-of-sjukhus medicin. Målet med programmet är att ge examen med de kunskaper, färdigheter och professionella egenskaper som förknippas med en sjukvårdare läge ingångsnivå. Akademiker är utbildade för att förebygga och minska dödlighet och sjuklighet på grund av sjukdom eller skada. Framgångsrikt slutförande av denna kurs gör det möjligt för eleven att ansöka om att få den statliga registret examineras Sjukvårdare.

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
Pris
- Florida bosatt: 3084 $ / Non-Florida bosatt: $ 12.018 (per år)
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum