intern

Översikt

Perfekt för studenter som överväger karriär inom hälsorelaterade områden, erbjuder detta program dig möjlighet att lära dig om hälsovårdspolitik och leveranssystem i samband med Chiles samhällscentrerade offentliga och privata hälsovårdssystem. En viktig del av programmet introducerar dig till historiska, sociala och kulturella aspekter av vårdspecifika för Chile, inklusive behandling av sjukdom och patienters rättigheter.

Programmet består av en kurs, hälsovetenskap: klinisk observation och kulturella aspekter av hälsovård i Chile, indelad i två komponenter: klinisk observation och spanska för vårdpraktiserare. Den primära komponenten, Clinical Observation, låter dig följa patientvård i offentliga och privata kliniker. Ett klassrumsseminarium ger en ram för kliniska observationer och analyserar teman som effektivitet, eget kapital och kvaliteten på serviceleverans till patienter. Spanska för vårdpraktiserare är utformad för att hjälpa dig att utveckla spanska språkkunskaper med inriktning på medicinsk terminologi. Studera utomlands i Santiago och få en unik inblick i hälsovårdsområdet!

Snabb fakta

 • Centrum: IES Abroad Santiago
 • Stad: Santiago
 • Land: Chile
 • Programkrediter: 3 poäng
 • Undervisningsspråk: Engelska, Spanska
 • Språkförutsättningar: Ingen

Programdatum

När du är med, hänvisar du till avsnittet Travel Dates av Predeparture Information i ditt MyIESabroad-konto innan du bokar resa.

Våren 2018

 • 3 januari - 23 januari

Kommande ansökningsgränser:

 • Våren 2019 - november 01, 2018

akademiker

Vårt uppdrag är enkelt: att ge dig den bästa studien utomlands programmet möjligt, vilket inkluderar högsta kvalitet akademiska och kulturella erfarenheter. Vi erbjuder unika kurser som utforskar folkhälsan och spanska språket genom ett djupgående och praktiskt tillvägagångssätt. Våra professorer i världsklass förbättrar din akademiska erfarenhet och ger dig nya perspektiv varje dag i klassen. Medan du är i Santiago registrerar du i 1 kurs, uppdelad i två delar, för totalt 3 högskolepoäng. Vårt mål är att se till att dina akademiska behov är uppfyllda.

Hälsounderstudier: Klinisk observation och kulturella aspekter av hälsovård i Chile

Klinisk observation

Kursen innehåller ett seminarium och en observationskomponent. Seminariet granskar de globala perspektiven av chilenska hälso- och sjukvårdssystem och utgör ramarna för din kliniska erfarenhet. Du kommer att besöka privata och offentliga kliniker / sjukhus och interagera med olika vårdpersonal. Upplev och studera de olika ansvarsområdena hos en mängd olika vårdpersonal.

Spanska för hälso-och sjukvårdspersonal

Denna intensiva spanska kursen granskar grundläggande aspekter av kultur och grammatik och introducerar dig till vokabulär i samband med hälsovård i Chile. Kursen kommer att göra det möjligt för dig att förbättra din spanska i ett chilenskt hälsovårdsförhållande och förbereda dig ytterligare för en framgångsrik erfarenhet av detta program.

Kurser

Detta är en lista över planerade kursutbud. En slutlig lista med kurserbjudanden kommer att ställas till förfogande i ditt MyIESabroad-konto.

Hälsounderstudier

HL 395 - Hälsounderstudier: Klinisk observation och kulturella aspekter av hälsovård i Chile (J-Term)

Kursrelaterade utflykter

IES Abroad Santiago organiserar kursrelaterade utflykter som kompletterar det du lär dig i klassrummet och bidrar till din allmänna kunskap om chilenska vård, kultur och samhälle. Tidigare kursrelaterade utflykter listas nedan:

 • Maria Pinto: En stad som ligger 45 minuter från Santiago där du kommer att lära dig om landsbygdsliv och hälsa i Chile.

Hus

Vi vill se till att din största utmaning är att bestämma vilka landmärken att se först eller upptäcka det bästa caféet - inte hitta en plats att bo där du känner dig bekväm. Vi gör vårt bästa för att hitta bostäder som återspeglar hur de lokala studenterna lever. Vårt mål är att när du lämnar Santiago, kommer det att känna sig som hemma.

Hemvistelser - Du bor på en homestay i Santiago med en familj eller señora, som hjälper till att underlätta ditt språkinlärning och integration i det chilenska samhället. Dina homestay värdar ger två måltider per dag.

Studentliv

Orientering

Programmet börjar med en obligatorisk inriktning som introducerar dig till IES Abroad Santiago personal, dina medstudenter och staden Santiago. Ämnen som akademiker, bostäder, transport och hälsa och säkerhet omfattas under denna tid. Dessutom, CORE ™, IES Abroad 's Comprehensive Orientation

Extracurricular aktiviteter

Omdefiniera hur du bor och lär dig i Santiago genom våra kulturella evenemang och aktiviteter, som:

 • IES Abroad Club Chileno aktiviteter med lokala studenter

Behörighetskrav

 • 18 år
 • I gott skick på din homeschool
 • 2,5 GPA eller bättre på en 4,0-skala (GPA under 2,5 kommer att övervägas från fall till fall)
 • Ingen tidigare spanskspråkig studie krävs

Pass

Ett pass som är giltigt i minst sex månader efter programmets slutdatum, med minst två tomma sidor krävs. Amerikanska medborgare som innehar ett giltigt pass behöver inte få visum för att komma in eller studera i Chile. Icke-amerikanska medborgare kan vara skyldiga att erhålla ett studentvisum före ankomst.

Kosta

Våren 2018

Som skall beslutas.

Program undervisas på:
 • Engelska
 • Spansk
IES Abroad

Se 4 fler kurser från IES Abroad »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
3 veckor
Heltid
Pris
- Som skall beslutas
Deadline
Efter plats
Efter datum