Psykologi

Allmänt

Programbeskrivning

Varför psykologi i UNIVAS?

Loppet för psykologi UNIVAS bygger på en uppdaterad förslag läroplan och anpassas till den vetenskapliga och sociokulturella förändringar framsteg, som gör det möjligt att utbilda yrkesverksamma som kan tillhandahålla tjänster med kvalitetsnormer och etiska principer. Kursen ger från början, uppmuntra erfarenhet av yrket genom observation och övningssteg, riktat till samhället och även i sina laboratorier med den senaste tekniken, såsom psykologisk bedömning Laboratoriet för experimentell psykologi Laboratory, rådgivning psykologi och Center psykologisk service. Psykologin kursen sätts in i humaniora området och har förmåga består av Masters och läkare som utbildats i prestigefyllda universitet i Brasilien.

Mer än en läroplan som behandlar kraven på MEC erbjuder en omfattande utbildning, med särskild inriktning på hälso- och sjukvårdssektorn, som ofta betonas i våra träningsläger. Vi främst ett öga mot dynamisk rörelse i samhället och dess behov.

professionell prestanda

Den metod som används i samband med psykologi UNIVAS möjliggör bildandet av personal med konkurrensfördelar och bred syn på biopsykosociala fenomen, och se till att studiestöd att genomföra en framgångsrik karriär. Psykologen på fältet är bred och omfattar områden som hälsa, organisationer, utbildning, lag, gemenskapen, Sport, Ekonomi och konsumtion, som handlar om olika människor och olika hanteringsfrågor.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

A Universidade do Vale do Sapucaí (Univás) é mantida pela Fundação de Ensino Superior do Vale do Sapucaí (FUVS). Foi fundada em 3 de setembro de 1965, e ao longo de sua existência já formou mais de 10 ... Läs mer

A Universidade do Vale do Sapucaí (Univás) é mantida pela Fundação de Ensino Superior do Vale do Sapucaí (FUVS). Foi fundada em 3 de setembro de 1965, e ao longo de sua existência já formou mais de 10 mil profissionais. Läs mindre