{healthcarestudies-pre-vet:singular}

Se 2 {healthcarestudies-pre-vet:plural} 2019

Studier inom för veterinärmedicin kan vädja till studenter som tycker om att arbeta utomhus och få verkliga erfarenheter inom för veterinärmedicin. Verkliga erfarenheter kan hjälpa en elev att bestämma vilken riktning som ska följas efter att ha tagit kurser i ett pre-vetprogram.

Sök bland De Bästa {healthcarestudies-pre-vet:plural} i hälsa 2019

Läs Mer

Pre-veterinärmedicin (jordbruk koncentration)

Eastern Kentucky University
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Amerikas förenta stater Richmond

Detta program är för studenter som tycker om att arbeta med djur att göra dem friska [+]

Grad Koncentration

BS i jordbruks Du kanske också är intresserad av:

Jordbruksvetenskap Hortikultur Jordbruk Utbildning Som skulle vara intresserade i Pre-Veterinary Medicine (jordbruk tillval)?

Studenter som:

Tycker om att arbeta med djur att göra dem friska Njuta av utomhus och vill vara ansluten till naturen Är intresserad av ett fält med ett bra jobb utsikter Föredrar att ha praktisk erfarenhet tillsammans med solid akademisk utbildning Varför Pre-veterinärmedicin (jordbruk tillval)? Hög acceptans i veterinärmedicinska skolprogram Praktik tillgängliga med lokala veterinärer Institutionen fakultet åtagit sig att professionell utveckling och utveckling av studenter Små klasser, familjär atmosfär Vilka är kraven för att bli antagen till programmet? ... [-]

Ungkarl i pre-veterinärmedicin

University of Tampa College of Natural and Health Sciences
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Amerikas förenta stater Tampa

Studenter som är intresserade av att gå till veterinär läkarutbildningen typiskt större i biologi, kemi eller biokemi.

[+]

Kandidat i fördjursmedicin

Studenter som är intresserade av att gå till veterinär läkarutbildningen typiskt större i biologi, kemi eller biokemi. Eftersom dessa majors inkluderar både de obligatoriska kurser för tillträde till yrkesskolor samt ytterligare kurser som hjälper till att förbereda studenter för veterinärprogram och för inträdesprov (Graduate Record Examination eller Medical College Admissions Test). Men andra grader kan också förbereda eleverna för hälsovården; sålunda uppmuntras studenterna att vara stora inom det område där de utmärker sig och bör konsultera en rådgivare för förskolan om kurser.

Medlemmar av Institutionen för kemi, biokemi och fysik samt biologiska institutionen erbjuder vägledning till studenter och skriver rekommendationer genom vår prehälsovetenskapliga kommitté (PHPC) som består av biologi, kemi, biokemi och fysikfakultet.... [-]