Pre-University Program i medicin och vetenskap (Foundation in Science)

Allmänt

Programbeskrivning

Förberedande kurser för studier av medicin och vetenskap som äger rum i vår Pre-University Center är utformad för studenter som har O-nivå eller motsvarande.

Vid slutet av programmet ges studenterna dubbelt certifikat, KSMU Pre-University

Vårt program för International Health Scholar skräddarsys för att passa lärandemålen och målen för varje studentgrupp.


Boende finns i närliggande student Hostel. Prisvärd utbildningsavgift.


Varför välja KSMU ?

 • No.1 Russian Medical School med över 80 års erfarenhet
 • Effektiva små grupp lärande metoder
 • Internationellt erkänd av WHO, GMC, JPA, MMC
 • 6 år Medicinsk kurs på engelska


Om oss

 • Etablerade 1935 med mer än 80 års erfarenhet av att lära medicin
 • 1: a universitetet i Ryssland att erbjuda medicinsk program fullt ut på engelska
 • Placering 1: a bland de medicinska universiteten i Ryssland i RUR World University Rankings 2018
 • Cirka 2650 internationella studenter från över 50 länder runt om i världen studerar för närvarande vid universitetet

Ämnet som ska studeras i premedicinen English Medium:

Studenterna kommer att studera:

 • biologi (180 timmar),
 • kemi (180 timmar),
 • matematik (100 timmar),
 • det ryska språket (730 timmar).


Krav

 • SPM certifikat - Minimum B i biologi, fysik, kemi, extra matematik och matematik
 • O-nivå kvalifikation eller A-nivå kvalifikation (med låga betyg)
 • Eller motsvarande

Om du har en betyg på C eller D i något ämne, vänligen kontakta oss för mer information.


Fakulteten för förskoleutbildning har samma rättigheter och skyldigheter med tillgång till liknande faciliteter som KSMU studenter.


Studentliv

KSMU ger studenterna en världsklass utbildning i en miljö full av nya möjligheter och idéer som hjälper till att forma din framtid. Att lära sig nya färdigheter, möta nya och intressanta människor. göra vänner till livet; Dessa är alla en vanlig del av universitetets erfarenhet och KSMU är inget undantag.

Med över 5.500 studenter som studerar på KSMU (över 1 200 är internationella studenter) är campus en livlig aktivitetsgren och en verklig smältpotte av mångkulturellt samarbete. Från idrottsevenemang, till konst, är Kursk ett centrum för innovation och kultur som ingen annan.

Våra studenter är inblandade i en rad aktiviteter som sträcker sig från sport till konst, social och annan intellektuell verksamhet och berikande aktiviteter. KSMU på KSMU har något att erbjuda alla, oavsett vad du är intresserad av.

Det finns många sätt att träffa nya vänner här på KSMU till exempel genom att gå med i ett av de många livliga studentföreningarna eller skapa en egen! Vårt stora och mångsidiga studentgemenskap ger en mycket intressant miljö att umgås, lära sig nya färdigheter och träffa nya människor!

Du kommer också att ha möjlighet att besöka lokala historiska attraktioner för att du ska besöka och utforska med dina nya vänner och lära dig mer om rysk kultur och historia. Du kan tillbringa timmar på de lokala kaféerna, butikerna och museerna eller ta en promenad genom en av de vackra parkerna i närheten.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Kursk State Medical University (KSMU) occupies a prestigious level in teaching General Medical, Dentistry and Pharmacy in English medium and in preparing international students. This occupancy shown a ... Läs mer

Kursk State Medical University (KSMU) occupies a prestigious level in teaching General Medical, Dentistry and Pharmacy in English medium and in preparing international students. This occupancy shown as being the oldest medical university teaching in English medium in Russia and holding the highest number of international students from different nationality as in it spheres. Läs mindre
Ryssland online