{healthcarestudies-pre-med:singular} i Qatar

de Bästa {healthcarestudies-pre-med:singular} i Qatar 2019

Master

Pre-med-program är utformade för att introducera eleverna till de intensiva läkarskolans och karriärerna som det kan leda till. Kursen kan innehålla en betoning på fysiologi, kemi och biologi samt andra kärnkursplaner.

Qatar är en suverän arabisk stat, som ligger i västra Asien, som upptar den lilla Qatar halvön på nordostlig kusten av mycket större arabiska halvön. Utbildning City är ett ganska nytt företag i Doha finansieras av Qatars regering genom Qatar Foundation. Det är hem till Qatar Academy, Lärcentrum, Academic Bridge-programmet (liknar en college prep school), samt filial campus Texas A & M University (Engineering).

Kontakta skolor, {healthcarestudies-pre-med:plural} i hälsa i Qatar 2019

Läs Mer

Four-Year Medical Curriculum

Weill Cornell Medical College in Qatar
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Qatar Doha

[+]

Kommittén söker sökande vars karaktärer utvecklas på ett sätt som bidrar till bästa läkekonsten.

Tillträdespolitik Weill Cornell Medical College i Qatar tillämpa standarder som är identiska med dem i Weill Cornell Medical College.

Nedan är en checklista med erforderliga åtgärder och dokument som måste lämnas in för att slutföra din ansökan.

Ifylld ansökan och personligt uttalande skickas online Ett referensbrev från Pre-Professional Rådgivande kommittén för din högskola eller universitet eller åtminstone två skrivelser från professorer som kan ge en detaljerad utvärdering av dina prestationer i universitets vetenskap kurserReferens blanketter finns med online-ansökan [-]