HEALTHCARESTUDIES

De bästa PhD-programmen i Santa Barbara i USA 2021

PhD-grader är några av de mest prestigefyllda som erbjuds av högskolor. De som har doktorsexamen har rätt att titulera sig "doktor" och anses vara experter inom sina ämnesområden.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Santa Barbara ligger i Kalifornien, USA. Ekonomin i staden är baserad som tjänstesektorn, utbildning, teknik, hälsovård, finans, jordbruk och tillverkning. Den unga professionella gör oftast en bra chans att inleda karriär inom staden.

Studier i medicin i Santa Barbara i USA

sökresultat funna Filter

PhD i djuppsykologi med specialisering i integrationsbehandling och läkningspraxis

Pacifica Graduate Institute
PhD
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Denna doktorand specialisering odlar ett integrerat tillvägagångssätt för professionell utveckling inom konsten och vetenskapen om terapeutisk praxis. Studerande i Pacifica ar ...

Läs mer

PsyD i klinisk psykologi

Pacifica Graduate Institute
PhD
PhD
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Psy.D. Programmets uppdrag är att förbereda kliniska psykologer som ger djup psykologiska tillvägagångssätt för att arbeta med olika samhällen och samhällets mentala hälsorela ...

Läs mer