HEALTHCARESTUDIES

De bästa PhD-programmen i Las Palmas de Gran Canaria i Spanien 2021

En filosofie doktorsexamen, eller en PhD, kan kräva åtta år eller mer att slutföra, och kräver en avhandling. På de flesta områden är man med en PhD kvalificerad att bli professor i sitt ämne. Det finns många olika program tillgängliga.

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

Las Palmas stad är den 9: e största i Spanien och ligger på Kanarieöarna. Det har över 300.000 invånare och har universitetet i Las Palmas på Gran Canaria.

Studier i medicin i Las Palmas de Gran Canaria i Spanien

sökresultat funna Filter

Doctorado en sanidad animal and seguridad alimentaria

Universidad de Las Palmas de Gran Canaria
PhD
<
Heltid
<
Deltid
Spansk
Campusstudier

Centro: IUde Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria. Titulación: Doctorado sv Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria. Tipo: Doctorado. Rama: Sin Especificar. Horas del Credito ...

Läs mer

Doktorsexamen i veterinärmedicinska kliniska och terapeutiska forskning

Universidad de Las Palmas de Gran Canaria
PhD
<
Heltid
<
Deltid
Spansk
Campusstudier

Fakulteten för veterinärmedicin. Kval: Doktorsexamen i Veterinary Clinical and Therapeutic Research. Typ: Doktorsexamen. Branch: hälsovetenskap

Läs mer