close

Filter

Visa resultat

De bästa PhD-programmen i Schweiz 2021

En filosofie doktorsexamen, eller en PhD, kan kräva åtta år eller mer att slutföra, och kräver en avhandling. På de flesta områden är man med en PhD kvalificerad att bli professor i sitt ämne. Det finns många olika program tillgängliga.Schweiz, officiellt Schweiziska edsförbundet, är en federal parlamentarisk republik som består av 26 kantoner, med Bern som placera av de federala myn… Läs mer

En filosofie doktorsexamen, eller en PhD, kan kräva åtta år eller mer att slutföra, och kräver en avhandling. På de flesta områden är man med en PhD kvalificerad att bli professor i sitt ämne. Det finns många olika program tillgängliga.

Schweiz, officiellt Schweiziska edsförbundet, är en federal parlamentarisk republik som består av 26 kantoner, med Bern som placera av de federala myndigheterna. Schweiz 's självständighet och neutralitet har länge varit hedrad av de stora europeiska makterna. Schweiz är ett fredligt, välmående och stabilt modern marknadsekonomi med låg arbetslöshet.

Studier i medicin i Schweiz

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zurich , Schweiz

Det är en del av jobbet för en nutritionist som han eller hon har att utföra främja sundare matvanor. Det räknas i en av de typer av förebyggande medicin.

Det är en del av jobbet för en nutritionist som han eller hon har att utföra främja sundare matvanor. Det räknas i en av de typer av förebyggande medicin. -
PhD
Heltid
Deltid
2 - 6 år
Engelska
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här

Relaterade studiefält