close

Filter

Visa resultat

De bästa PhD-programmen i Puerto Rico 2021

PhD-grader är några av de mest prestigefyllda som erbjuds av högskolor. De som har doktorsexamen har rätt att titulera sig "doktor" och anses vara experter inom sina ämnesområden. Det finns flera institutioner för högre utbildning ligger i hela Puerto Rico, med University of Puerto Rico är den äldsta och största. Som ett territorium i USA, kan medborgarna få tillgång till ytterligare… Läs mer

PhD-grader är några av de mest prestigefyllda som erbjuds av högskolor. De som har doktorsexamen har rätt att titulera sig "doktor" och anses vara experter inom sina ämnesområden.

Det finns flera institutioner för högre utbildning ligger i hela Puerto Rico, med University of Puerto Rico är den äldsta och största. Som ett territorium i USA, kan medborgarna få tillgång till ytterligare möjligheter till utbildning.

Studier i medicin i Puerto Rico

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo
Gurabo , Puerto Rico

Naturopatisk medicin är ett omfattande system för hälsovård inom den kompletterande och integrerande medicinvärlden som innehåller många sätt.

Naturopatisk medicin är ett omfattande system för hälsovård inom den kompletterande och integrerande medicinvärlden som innehåller många sätt. -
PhD
Heltid
Deltid
4 år
Spansk
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här

Relaterade studiefält