PhD-examen

Hitta De mest populära PhD-programmen i hälsa 2018/2019

En doktorsexamen eller doktorsexamen i filosofi, är en av de högsta examina inom den akademiska världen. Det är en terminal examen och akademiker visar ofta på universitetsnivå. En doktorsexamen kräver ofta studenter att slutföra forskning, som omfattar en avhandling och en avhandling för att uppfylla kraven för programmet.

Vad är en doktorsexamen i hälsa? I en forskarutbildning, kan eleverna utforska och forskning olika aspekter av hälsa, såsom hälsa och sjukvårdspolitik och hälso- och sjukvårdsförvaltning. Studenter kan ta kurser relaterade till gemenskap hälsa, medicinsk praxis, epidemiologi och förebyggande av sjukdomar. På grund av den forskning aspekten kan eleverna också lära sig om kvalitativa och kvantitativa forskningsmetoder, biostatistik och mätverktyg. När grundläggande kurser och forskning metodkurser är avslutade, typiskt studenter börjar arbeta på deras specifika forskningsprojekt.

Akademiker i en forskarutbildning i hälso lämnar normalt programmet som en expert i ämnet.Många studenter börjar sedan att fundera över hur de kan göra en inverkan på global eller lokal politik sjukvård.

Programkostnaderna för en doktorsexamen i hälsa kan variera i pris beroende på längd, plats, stipendium och stipendium tillgänglighet. Vissa skolor erbjuder doktorander antingen nedsatt eller ingen undervisning för att locka studenter att bedriva viktig forskning.

När någon tilldelas en doktorsexamen i hälsa, många dörrar möjligheter öppna sig för honom eller henne. Vissa studenter kan välja att gå in i området för sjukhusadministration. En annan möjlig väg för studenter kan undervisning på universitetsnivå. Andra studenter kan välja att fortsätta med sin forskning och arbete vid ett statligt hälsoinstitut som patient förespråkare, kliniska forskare, medicinsk statistiker och mer.

Om du har alltid velat att ytterligare din karriär i hälsa, är det dags att överväga online klasser.Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs Mer

Det internationella msc- och ph.d-programmet inom molekylär medicin

Shenzhen University
Campusstudier Heltid 3 - 6 år September 2018 Kina Shenzhen

Programmet syftar till att förstå molekylära mekanismer för mänskliga sjukdomar, inklusive cancer, åldringsrelaterad sjukdom, kardiovaskulär sjukdom och metabolisk sjukdom samt utbildning av nästa generations forskare på högsta nivå. [+]

Internationella MSc och Ph.D-programmet inom molekylär medicin

Det internationella MSc och PhD-programmet i molekylärmedicin vid Shenzhen University School of Medicine (SZUSOM) meddelar öppna positioner för doktorander. Programmet syftar till att förstå molekylära mekanismer för mänskliga sjukdomar, inklusive cancer, åldringsrelaterad sjukdom, kardiovaskulär sjukdom och metabolisk sjukdom samt utbildning av nästa generations forskare på högsta nivå. Programmet rekryterar 10-15 doktorander och 20-30 kandidater för inskrivning i september 2017. Det tar i genomsnitt 3 år eller 3-6 år för en kandidatexamen eller en doktorsexamen.

Shenzhen University är det enda omfattande universitetet som fullt stöds av Shenzhen kommunala regering. Shenzhen är en internationell stad av innovation i Kina. Den lokaliserar precis över bukten från HongKong, med ett subtropiskt monsunklimat och ren luft år lång. SZUSOM behåller en internationellt konkurrenskraftig fakultet. Information om potentiella mentorer för detta program finns på vår hemsida.... [-]


Doktorand i filosofi i biomedicinsk teknik (Ph.D.)

The George Washington University - School of Engineering & Applied Science
Campusstudier 4 - 6 år January 2019 Amerikas förenta stater Washington

Doktorandprogrammet i biomedicinsk teknik är utformat för att förbereda studenterna för en karriär av kreativ stipendium genom att ge en bred men balanserad bakgrund av kunskap och vägledning i forskningsresultatet. Detta tvärvetenskapliga program ger kurs och forskning som bygger på resurser från hela skolan för teknik och tillämpad vetenskap. [+]

Biomedicinsk forskning

Programöversikt

Ph.D. grad i biomedicinsk teknik är utformad för att förbereda studenter för tillämpning av tekniska principer på problem i medicin och biologi; att förstå och modellera egenskaper hos levande system och att syntetisera biomedicinska system och enheter. Programmet är starkt tvärvetenskapligt, eftersom studenter väljer från ett stort antal studieområden över universitetet. Kärnfakulteten expertis omfattar cancer terapi, hjärt elektrofysiologi, biosensorer, mikrofluidics och ultraljud applikationer i medicin.

Ph.D. Programmet är baserat på huvudkampus i hjärtat av Washington, DC, och dra full nytta av närheten till medicinska skolan, Milken Institute School of Public Health och GW Hospital. Dessa interaktioner kompletteras med samarbete med närliggande kliniska och forskningsanläggningar, inklusive barnens nationella hälso- och sjukvårdssystem och federala myndigheter som Food and Drug Administration (FDA) och National Institute of Health (NIH). ... [-]


Doktor i fysisk terapi

Briar Cliff University
Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Amerikas förenta stater Sioux City

Inom ett katolsk Franciscan University med en tradition av service, omsorg och öppenhet för alla, bred intellektuell bakgrund med karriärutveckling och uppmuntran till tillväxt i självmedvetenhet och i förhållande till andra och till Gud, uppdraget för Briar Cliff University " s doktorand i fysisk terapi (DPT) programmet är att driva akademisk excellens för att förbereda nästa generation av fysioterapeuter att öva autonomt och svara på patientens och samhällets behov i regionen, inklusive de undervärderade, genom att återställa, upprätthålla och främja optimal rörelse, aktivitetsdeltagande och välbefinnande hos kunder. [+]

Vårt uppdrag

Inom ett katolsk Franciscan University med en tradition av service, omsorg och öppenhet för alla, bred intellektuell bakgrund med karriärutveckling och uppmuntran till tillväxt i självmedvetenhet och i förhållande till andra och till Gud, uppdraget för Briar Cliff University " s doktorand i fysisk terapi (DPT) programmet är att driva akademisk excellens för att förbereda nästa generation av fysioterapeuter att öva autonomt och svara på patientens och samhällets behov i regionen, inklusive de undervärderade, genom att återställa, upprätthålla och främja optimal rörelse, aktivitetsdeltagande och välbefinnande hos kunder. Genom att utmana studenter att tillhandahålla kvalificerad, reflekterande, etisk, juridisk, medkännande, kulturellt kompetent, interprofessionell, bevisbaserad och patientcentrerad vård, kommer utexaminerade att vara beredda att vara effektiva ledare och vårdgivare inom sina samhällen och de ständigt föränderliga vård miljö.... [-]


Doktorand i Farmaci (Pharm D.)

University of Malta
Online och Campus-kombinerat Heltid 3 år October 2018 Malta Valletta

Förutom den undervisade komponenten som är densamma som för Master i Advanced Clinical Pharmacy, Pharm. D. Studenter förväntas genomföra en doktorsforskning och avancerad erfarenhet som beskrivs i studieprogrammet. [+]

Doktorand i Farmaci (Pharm D.) är en nivå 8-grad som erbjuds av läkemedelsavdelningen vid University of Malta, Malta, i samarbete med College of Pharmacy vid University of Illinois i Chicago (UIC), USA. Apoteket vid Maltas universitet har en lång erfarenhet av erfarenhet av klinisk apotekets utbildning och forskning medan läkemedelshögskolan vid University of Illinois i Chicago ligger bland de högsta högskolorna i USA. Denna kurs är unik genom att den kombinerar utveckling och tillämpning av avancerade kliniska apotekskunskaper med kontextuell forskning. Undervisade studieenheter levereras gemensamt av båda universiteten.

Akademisk examen... [-]


Phd i farmaci

MAHSA University
Campusstudier Heltid 3 år January 2019 Malaysia Shah Alam Kuala Lumpur + 1 fler

[+]

PhD-program 2018/2019. Programöversikt Programstruktur Entry Krav Karriärmöjligheter Forskare fördelar [-]

DrPH i epidemiologi

Ponce Health Sciences University
Campusstudier Heltid 5 år July 2019 Puerto Rico Ponce

Målet med den DrPH i epidemiologi är att utbilda personal med kunskaper, färdigheter och förmågor i utvecklingen av epidemiologisk metodik som kommer att tillämpas på hälsobehov, inklusive identifiering av riskfaktorer, klinisk forskning, program bedömning, förebyggande, skydd och behandling av sjukdomar. [+]

Målet med DrPH i epidemiologi är att utbilda personal med kunskaper, färdigheter och förmågor i utvecklingen av epidemiologisk metodik som kommer att tillämpas på hälsobehov, inklusive identifiering av riskfaktorer, klinisk forskning, program bedömning, förebyggande, skydd och behandling av sjukdomar.

Den DrPH tilldelas efter slutförandet av ett tvärvetenskapligt 63-poäng läroplan. Studenter tar ett omfattande test i slutet av det andra året. Ett original forskning av betydande bidrag till vetenskaplig kunskap eller epidemiologisk tillämpning i ett visst hälsoområdet måste fyllas under de sista åren av programmet.

Curriculum Förkunskapskrav

Sökanden skall:... [-]


Doktorsexamen i kemisk och farmaceutisk vetenskap och bioteknik

University of Camerino the international School of Advanced Studies
Campusstudier Heltid 3 år November 2018 Italien Camerino

Område: kemisk och farmaceutisk vetenskap och bioteknik [+]

Område: kemisk och farmaceutisk vetenskap och bioteknikKemiFarmaceutiska vetenskaperKemi

Ph.d.-programmet i kemiska vetenskaper syftar till att utbilda kreativa och kompetenta forskare inom kemi- och materialvetenskap genom att sträva efter vetenskapligt viktiga forskningsproblem.

Design, syntes, karaktärisering och egenskaper hos nya molekyler och material kräver starkt sofistikerad forskare vid doktorandutbildningen, som överbryggar klyftan mellan akademin och industrin.

Projekten är också relaterade till många av de prioriterade teman inom Europeiska forskningsrådet (ERC). Handledarna har viktiga samarbeten på internationell nivå med akademin och industrin. Dessa samarbeten är avgörande för att hålla en högsta forskningsnivå, men de representerar också giltiga karriärmöjligheter för doktorgradsdirektören. studenter i slutet av bildningsperioden.... [-]


Doctor of Nursing Practice (DNP)

Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing
Campusstudier Heltid 3 - 5  March 2019 Amerikas förenta stater Cleveland

[+]

Den vetenskapliga projektet är designad av studenten i samarbete med en tre-medlem kommitté som godkänts av Program Director. Den vetenskapliga projekt måste fokusera på ett problem relaterat till att förbättra behandlingsresultaten. Den vetenskapliga projekt kan ta formen av en uppsats eller ett manuskript som lämpar sig för publicering. De förfaranden och skriftlig produkten måste överensstämma med bestämmelserna i det FPB School of Nursing.

Försvaret är öppen för lärare och studenter; stolen avgör om försvaret är öppet för personer utanför universitetet. Utskottet bestämmer lämpligheten det muntliga provet och skriftlig produkt. En student kommer att passera om två eller flera av utskottets ledamöter är överens om att studenten framgångsrikt svarat på frågor under försvar och skriftliga produkten mötte vetenskapliga normer.... [-]


PhD Biomedical Sciences

Tulane University - Biomedical Sciences Graduate Program (School of Medicine)
Campusstudier Heltid 4 år August 2019 Amerikas förenta stater New Orleans

Tulane Ph.D. Programmet i biomedicinska vetenskaper tar en tvärvetenskaplig metod för att utbilda och utbilda sig. Det finns många sätt att forma din Tulane-upplevelse för att passa dina behov och karriärmål, och vårt program har en rad alternativ för att påskynda, anpassa och berika din utbildning och i sista hand din karriär. Programmet är dynamiskt, vilket ger dig en rad kontroller som gör det möjligt att kraftigt anpassa din upplevelse här för att passa dig. [+]

Tulane Ph.D. Programmet i biomedicinska vetenskaper tar en tvärvetenskaplig metod för att utbilda och utbilda sig. Det finns många sätt att forma din Tulane-upplevelse för att passa dina behov och karriärmål, och vårt program har en rad alternativ för att påskynda, anpassa och berika din utbildning och i sista hand din karriär. Programmet är dynamiskt, vilket ger dig en rad kontroller som gör det möjligt att kraftigt anpassa din upplevelse här för att passa dig.

Tulane samlar några av landets mest begåvade ungdomar med nationellt och internationellt erkända lärare och forskare: Allt i en livlig stadssamling fylls med möjligheter både in och ut ur laboratoriet och klassrummet. Oavsett studier du strävar efter kommer din inlärning att skärpa stadens unika mix av influenser - etnisk, musikalisk, arkitektonisk, geografisk, kommersiell, politisk, miljö och social. Utöver klassrummet och laboratoriet ger Tulane dig också flera möjligheter till karriärutveckling och möjlig karriärutforskning, både inom och utanför akademin. Som kandidatstudent i Tulane hittar du oöverträffade möjligheter: möjligheter att driva idéer och arbete som är viktiga för andra och möjligheter att växa och mogna.... [-]


PhD i biologiska vetenskaper och medicinska vetenskaper

Hamad bin Khalifa University
Campusstudier Heltid 4 - 5 år September 2018 Qatar Doha

Ph.d.-programmet i biologiska vetenskaper och medicinska vetenskaper جامعة حمد بن خليفة akademiker ett tvärvetenskapligt program som är utformat för att förbereda framtida ledare och utbilda dem på global nivå i biologiska och medicinska vetenskaper. [+]

Ph.d.-programmet i biologiska vetenskaper och medicinska vetenskaper جامعة حمد بن خليفة akademiker ett tvärvetenskapligt program som är utformat för att förbereda framtida ledare och utbilda dem på global nivå i biologiska och medicinska vetenskaper.

Ph.d.-kursen ger studenterna en utbildning som gör dem till en hög nivå av kunskap - särskilt inom tillämpade områden inom biovetenskap och medicinska vetenskaper - och utvecklar kritiska och självständiga resonemang.

Ph.d.-programmet i biologiska vetenskaper och biomedicin i korthet:

Studenterna kommer att uppfylla kraven för grund- och valkurserna under de första två eller tre terminerna inom programmet.... [-]


Entry Level Occupational Therapy Doctorate

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences
Campusstudier Heltid 9 terminer June 2019 Amerikas förenta stater Medford

Vår entré doktor i arbetsterapi (ELOTD) är utformad för studenter som går in med en examen på ett annat fält än OT. [+]

Vår entré doktor i arbetsterapi (ELOTD) är utformad för studenter som går in med en examen på ett annat fält än OT. Studenterna kommer att uppleva ett spännande program som kombinerar en mångsidig läroplan, forskning, serviceinlärning och fältarbete. Vårt program förbereder studenterna att gå som generalist, redo att arbeta inom något område av fältet samtidigt som de främjar ledarskapsförmåga, så att våra studenter kan komma fram som högsta utövare och forskare inom arbetsterapi. Vi tror att vårt program kan lära våra studenter att vara bemyndigad, innovativ, utbildad och inspirerad inom yrkes terapi.

Nu registrerar sig för 2019

Programdetaljer:

ELOTD-programmet är ett 9-heltidsprogramStudenterna kommer att examinera med en OTD, en professionell klinisk doktorsexamen.Efter slutförandet av din OTD-grad kommer du vara berättigad att sitta för NBCOT-provet för att bli en praktiserande ergoterapeut.Programmet börjar 10 juni efter din godkännande.... [-]

Pg veterinärmedicin

Universitas Airlangga
Campusstudier Heltid 4 år July 2019 Indonesien Surabaya

Syfte: Att framställa konkurrenskraftiga studenter genom att ha goda kunskaper för att analysera och lösa problem inom djur reproduktion, djur och vatteninfektionssjukdomar och icke smittsamma sjukdomar, zoonos, biosäkerhet och biosäkerhet, ett hälso- och sjukvårdssystem, och förbereda en hög professionell läkare för veterinärmedicin ( DVM) [+]

Mål: För att framställa konkurrenskraftiga studenter genom att ha goda kunskaper för att analysera och lösa problem inom djur reproduktion, djur och vatteninfektionssjukdomar och icke smittsamma sjukdomar, zoonos, biosäkerhet och biosäkerhet, ett hälso- och sjukvårdssystem, och förbereda en hög professionell läkare för veterinärmedicin (DVM)

Kursbeskrivning: Studien genomfördes i klassaktivitet, laboratoriepraxis, klinisk praxis och fältarbete. Kandidat i veterinärmedicin läroplan utformad på 148 poäng inom 4 år utbildningen fortsatte med 28 poäng för att slutföra Professional Program för veterinärmedicin. Magisterexamen program utformat i biologisk Reproduktion (40 poäng), djurinfektionssjukdomar och veterinär folkhälsovetenskap (40 hp), vaccinologi och immun (42 poäng), och Agribusiness (40 poäng). Filosofin Doctoral utbildningsplan avslutas i 42 poäng. ... [-]


PsyD i klinisk psykologi

Pacifica Graduate Institute
Campusstudier Heltid 4 år October 2018 Amerikas förenta stater Carpinteria Santa Barbara + 1 fler

Psy.D. Programmets uppdrag är att förbereda kliniska psykologer som ger djup psykologiska tillvägagångssätt för att arbeta med olika samhällen och samhällets mentala hälsorelateringar i djupt psykologiskt arbete. [+]

PsyD i klinisk psykologi

Klasser börjar i början av oktober

Psy.D. Programmets uppdrag är att förbereda kliniska psykologer som ger djup psykologiska tillvägagångssätt för att arbeta med olika samhällen och samhällets mentala hälsorelateringar i djupt psykologiskt arbete.

Psy.D. i klinisk psykologi

Vad är Psy.D. i klinisk psykologi?

Psy.D. examen omfattar en praktiker-lärare modell där tonvikten ligger på den praktiska tillämpningen av teoretiskt material på specifika inställningar där psykologer arbetar. De med Psy.D. grader arbetar oftast i samhällsbaserade agenturinställningar, i privat praktik, i integrerade hälsovårdsinställningar, organisationsinställningar, hälsovård och som fakultet i professionella psykologiprogram. En Psy.D. Utbildning betonar självreflekterande övning tillsammans med interpersonella färdigheter och förmåga att engagera sig med andra i interprofessionella ramar. Klinisk kompetens, projektiv och objektiv bedömning och behandling är de viktigaste tillämpningsområdena förutom teori och forskning. Både grundläggande och funktionell kunskap är inriktad på. Vid Pacifica Graduate Institute , förutom att tillhandahålla den breda och allmänna pedagogiska kontexten som krävs inom psykologi, är djuppsykologin hedrad för sitt långa liv av klinisk effektivitet, dess relationella fokus och dess värde på expanderade förståelser av utvecklings komplexitet, självorganisation och individuellt och kollektivt medvetande.... [-]


Läkare av kiropraktik grad

Logan University
Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Amerikas förenta stater Chesterfield

Logan University doktorand i kiropraktik grad läroplanen strävar efter att vara bevisinformerad och utfallsbaserad för att skapa praktiska läkare av kiropraktik. Logan-utbildningen bygger på en akademisk läroplan som grundas i Logan-traditionen och infunderas med aktuell forskning, teknik och beprövade metoder för att utbilda morgondagens kiropraktor. [+]

Logan University doktorand i kiropraktik grad läroplanen strävar efter att vara bevisinformerad och utfallsbaserad för att skapa praktiska läkare av kiropraktik. Logan-utbildningen bygger på en akademisk läroplan som grundas i Logan-traditionen och infunderas med aktuell forskning, teknik och beprövade metoder för att utbilda morgondagens kiropraktor.

Studenter introduceras tidigt på en rad olika ämnen, vilket möjliggör integration av klassrumsundervisningen med praktisk klinisk praxis. Logan studenter spenderar 40% av sin tid i sitt första år i praktiska kliniska färdigheter kurser. Genom att erbjuda studenter praktisk erfarenhet tidigt i sin utbildning med en bred mångfald av kliniska nedsänkningsmöjligheter är Logans kandidater självförvissade och bättre förberedda.... [-]


Doktor i psykologi i klinisk psykologi (PSYD)

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions
Campusstudier Heltid 5 år August 2019 Amerikas förenta stater San Francisco

På universitetet i San Francisco utbildas PsyD-eleverna för att översätta tankar till handling, genom praktikorienterad träning som betonar mentala, emotionella och fysiska hälsobehov hos underjordiska samhällen. [+]

Vid universitetet i san francisco

Stressing klinisk praxis förbereder programmet doktorander att arbeta som sjukvårdspsychologer i en rad olika samhällshälsoinställningar. Kandidater kommer att vara skickliga i den empiriska och teoretiska grunden för integrerade, beteendemässiga hälsointerventioner samtidigt som de är känsliga för kontextuella, kulturella, andliga och socioekonomiska miljöer av individer och samhällen.

ProgramfunktionerEn praktikorienterad doktor i psykologi-programmet grundat på vetenskaplig forskning; eleverna placeras i verkliga kliniska scenarier för observation och erfarenhetArbeta med marginaliserade populationer och förbättra patientresultat i integrerade vårdinrättningarStödjande fakultet med inriktning mot student mentorskap och en mångsidig, dynamisk studentkroppInträde baseras på den totala passformen för varje sökande. Ansökan är öppen för kandidater från både psykologi bakgrunder och andra områden som har tagit vissa förkunskapskurser.... [-]