Populära PhD-program inom hälsa

PhD-progarm inom vård och hälsa är utformade för studenter som önskar sig en karriär inom det medicinska området. Forskarutbildningar består vanligtvis av en kombination av akademiska kurser och forskning, och beroende på programmet kan även praktisk utbildning ingå. PhD-studier syftar till att främja kunskaper inom ett hälsorelaterat område och studenterna förväntas bedriva egen forskning och presentera en avhandling inför en expertkommitté i slutet av sina studier. Den som har tagit en PhD inom hälsa kan fortsätta sin forskarkarriär i den akademiska världen, inom staten eller i näringslivet. Man kan ta en doktorsexamen i hälsa kan med en mängd olika inriktningar. Några av de mest populära forskarutbildningarna hittar man inom folkhälsa, omvårdnad, näringslära och apotek. Program i klinisk psykologi, livsmedelsvetenskap och alternativ medicin är också populära. Ta en titt på några av de bästa forskarutbildningarna i hälsa som anges nedan, jämför läroplaner, kostnader och se igenom de olika studieorterna innan du väljer den utbildning som bäst passar dig. Kom ihåg att du kan spara tid genom att kontakta universitetets antagningskontor för mer information direkt via webbformuläret.

Nya PhD:er inom hälsovård

Clarkson University Graduate School

Doktor I Fysisk Terapi

Januari 20, 2018
Programmet använder en PBL-kurrikulärmodell, som unikt förbereder eleverna att bli livslånga elever och expertkliniker genom ett integrerat fallbaserat förhållningssätt till lärande. Filosofin bakom PBL är enkel: det bästa sättet att lära sig ett nytt koncept är att uppleva det på första hand. På Clarkson introducerar vi läkare av fysioterapistudenter till ett brett u… [+]tbud av kliniska scenarier, några som involverar "papperspatienter" och några med riktiga kunder. Textbokens kunskaper är viktiga, men målet med PBL är att stimulera utvecklingen av verkliga problemlösningsmetoder. Eleverna är utbildade att ställa tre frågor: "Vad vet jag?" "Vad vet jag inte" och "Hur hittar jag svaret?" [-]

A.T. Still University, Online

Doktor I Hälsovårdsförvaltningen (DHA)

Januari 23, 2018
Detta 100% onlineprogram förbereder vårdpersonal att bli innovativa ledare och problemlösare inom vårdindustrin. Genom att blanda den teoretiska med praktiken ger kursen studenterna den holistiska kunskap som behövs för att övergå till karriärer som förbättrar och påverkar sjukvårdssystemen.

Universiti Kuala Lumpur

Doktor I Filosofi (medicinsk Vetenskap)

December 14, 2017
Doktor i filosofi (medicinsk vetenskap)

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är doktor i hälsostudier?