Populära PhD-program inom hälsa

PhD-progarm inom vård och hälsa är utformade för studenter som önskar sig en karriär inom det medicinska området. Forskarutbildningar består vanligtvis av en kombination av akademiska kurser och forskning, och beroende på programmet kan även praktisk utbildning ingå. PhD-studier syftar till att främja kunskaper inom ett hälsorelaterat område och studenterna förväntas bedriva egen forskning och presentera en avhandling inför en expertkommitté i slutet av sina studier. Den som har tagit en PhD inom hälsa kan fortsätta sin forskarkarriär i den akademiska världen, inom staten eller i näringslivet. Man kan ta en doktorsexamen i hälsa kan med en mängd olika inriktningar. Några av de mest populära forskarutbildningarna hittar man inom folkhälsa, omvårdnad, näringslära och apotek. Program i klinisk psykologi, livsmedelsvetenskap och alternativ medicin är också populära. Ta en titt på några av de bästa forskarutbildningarna i hälsa som anges nedan, jämför läroplaner, kostnader och se igenom de olika studieorterna innan du väljer den utbildning som bäst passar dig. Kom ihåg att du kan spara tid genom att kontakta universitetets antagningskontor för mer information direkt via webbformuläret.

Nya PhD:er inom hälsovård

University of Trieste

PhD I Molekylärbiomedicin

Maj 11, 2018
Ph.d.-programmet i molekylärbiomedicin syftar till att ge högre utbildning till unga universitetsexaminerade inom biomedicinska och vetenskapliga allmänna discipliner, för att förbereda dem för karriär inom grundforskning, klinisk eller translationell forskning inom molekylär medicin, med särskild hänvisning till områden av molekylär onkologi, patofysiolo… [+]gi, molekylär genetik, biokemi, cellbiologi, regenerativ medicin och farmakologi. [-]

London South Bank University

Doktorand I Allied Health Professions

Maj 7, 2018
Vi är ett ledande center för forskning i London för omvårdnad, barnmorska, allierade hälsovårdar, folkhälsa och socialvård. 80% av vår forskning på Allied Health Professions och Nursing har fått högsta betyg på 4 eller 3 för "impact" (reach and significance) -Research Excellence Framework (REF) 2014.

A.T. Still University, Online

Doktor I Hälsovårdsförvaltningen (DHA)

Januari 23, 2018
Detta 100% onlineprogram förbereder vårdpersonal att bli innovativa ledare och problemlösare inom vårdindustrin. Genom att blanda den teoretiska med praktiken ger kursen studenterna den holistiska kunskap som behövs för att övergå till karriärer som förbättrar och påverkar sjukvårdssystemen.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är doktor i hälsostudier?