PhD i biomedicinska och farmaceutiska vetenskaper

University of Montana

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

PhD i biomedicinska och farmaceutiska vetenskaper

University of Montana

Graduate Program i biomedicinsk och Pharmaceutical Sciences (som skall skyltas Pharmaceutical Sciences och Drug Design i hösten 2016) ger avancerad utbildning i grundläggande och translationell forskning inom farmaciområdet. Studenterna får utbildning på gränssnitt läkemedelskemi, molekylär farmakologi, farmakokinetik, farmakodynamik och toxikologi.

Programmet erbjuder MS och Ph.D. grader för att utveckla läkemedels forskare för karriärer inom den akademiska världen, läkemedels- och bioteknikindustrin samt statliga myndigheter. Aktivt område av undersökningen omfattar: design och utveckling av nya läkemedel, utnyttja små molekyler för att förstå proteinstruktur och funktion, identifiera mål och biomarkörer sjukdoms patogenes och progression drog och optimera läkemedelsbehandlingar för att förbättra effektiviteten och säkerheten.

Programöversikt

Graduate Program i biomedicinsk och Pharmaceutical Sciences - skyltas Pharmaceutical Sciences och Drug Design för studenter antagna hösten 2016 - är ett tvärvetenskapligt program inom institutionen för medicinsk och Pharmaceutical Sciences i School of Pharmacy vid universitetet i Montana. Uppdraget för Graduate Program är att ge avancerad forskning utbildning för studenter inom läkemedelsindustrin och biomedicinska vetenskaperna och förbereda dem för karriärmöjligheter inom den akademiska världen, läkemedels- och bioteknikindustrin och statliga myndigheter.

Läkemedelsvetenskap och Drug Design programmet syftar till att utforma effektiva nya läkemedelsterapier och samtidigt minimera biverkningar. Studenterna kommer att få didaktiska och laborationer inom design och utveckling av farmakologiska föreningar inklusive disciplinerna molekylära och cellulära farmakologi och farmakodynamik (läkemedelsmål och biomarkörer), medicinsk kemi (läkemedelsdesign och syntes), farmakokinetik (läkemedel absorption, distribution, metabolism och eliminering), farmaci (drug delivery och formulerings), och toxikologi (läkemedelsinducerad toxicitet). Forskningen inom programmet omfattar en rad olika terapeutiska områden, bland annat cancer, hjärt- och kärlsjukdomar, dermatologiska, immunmedierad, och neurologiska sjukdomar.

The Graduate Program är mycket samarbete inom den bredare University of Montana forskarvärlden med olika möjligheter för studier och forskning i gränslandet mellan kemi, biokemi, cellbiologi och genetik med betoningar på frågor om läkemedel och biomedicinsk betydelse. Fakulteten i programmet också nära i linje med flera tvärvetenskapliga forskningscentra vid universitetet i Montana, inklusive Centrum för biomolekylär struktur och dynamik, Centrum för Environmental Health Sciences, och Centrum för struktur för Funktionell Neuroscience.

Curriculum

Ph.D. studenter förväntas slutföra examen utbildning inom fem år. Examens krav inkluderar:

Grundläggande kurser:

BMED 615 Molecular Pharmacology
BMED 621 Medicinal Chemistry I - Drug Design, utveckling och Discovery
BMED 632 avancerade Farmakokinetik
BMED 594 Seminarium (informativt seminarium och forskningsframsteg seminarium)
BMED 605 Biomedical Research Ethics
BMED 609 Biomedicinsk Statistik
BMED 627 Professional Development (tagen i de tre första terminen av programmet)
BMED 637 Ämnen i Pharmaceutical Sciences och Drug Design (tas varje termin av programmet)
BMED 697/699 Forskning / Disputation
Valbara kurser:

Specialiserade valfria väljas utifrån forskningsintressen kan omfatta klasser som erbjuds i biomedicin (farmakologi, läkemedelskemi, neurovetenskap, toxikologi), Biological Sciences och Kemi / Biokemi.

Forskning vridning:

Doktorander kommer att rotera genom laboratorier minst tre lärare under deras första år i programmet, varefter eleverna kommer att välja en fakultet forskning rådgivare, rådgivande kommitté, och en avhandling forskningsprojekt.

Föreslagen studieplan för Ph.D. i Pharmaceutical Sciences och Drug Design

År 1:

 • Core kurser
 • forsknings rotationer
 • Val av forskningsrådgivare
 • Val av rådgivande kommitté
 • Godkännande av studieplan
ÅR 2:
 • Slutförande av kärna och valbara kurser
 • informativt seminarium
 • dissertation forskning
ÅR 3:
 • Godkännande av Research Proposal
 • Forskning Framsteg Seminar
 • omfattande Exam
 • dissertation forskning
År 4:
 • dissertation forskning
 • Framställning av manuskript inlagor
År 5:
 • Avhandlingen forskning och skrivande
 • Framställning av manuskript inlagor
 • dissertation försvar
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
5 år
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Missoula, Montana
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Missoula, Montana
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan