Läs den officiella beskrivningen

PG Cert infektionskontroll

Den Graduate Certificate i Infection Control Kursen ger en introduktion till en förståelse av världen av mikrobiologi. Förebyggande och kontroll Infektion fortsätter att vara en viktig prioritering för vårdpersonal som arbetar i båda sjukhusen och samhället i stort. Kursen syftar till att ge sjuksköterskor och andra vårdgivare med den kompetens som krävs för att leda bästa praxis på området, bland annat en förståelse av världen av mikrobiologi och förvaltningsstrategier som är användbara för patientvård och förebyggande av ytterligare spridning av en smittsam sjukdom.

Varför studera detta ämne?

Efterfrågan för Infection Control kurser har ökat de senaste åren på grund av super-bugg och smittsamma sjukdomsutbrott såsom Ebola, svininfluensa och SMRA belyser behovet av effektivare infektionskontroll. Den grundläggande underbyggnad med kursen är att förebyggande är bättre än botemedel och det är denna mentalitet som förhoppningsvis kommer att göra utbrott ett minne blott.

De ekonomiska och sociala kostnaderna för eskalerande infektion såsom vinterinfluensan, hjärnhinneinflammation och HIV är väl dokumenterade. Mindre kända är de mänskliga och ekonomiska bördor för sjukhusförvärvade infektioner som kan leda till en extra 14 dagar på sjukhus Och 1 miljarder pund per år extra utgifter för NHS. Utveckla och genomföra effektiva infektions kontrollåtgärder är beroende av kunskaper och färdigheter vårdpersonal i både sjukhus och inställningar samhället.

Undervisningsmetoder och stil

Infection Control kurs PG Cert levereras helt online och individuellt stöd kommer att ges till dig i ett antal olika sätt. Programmet ledare kommer att finnas tillgänglig för övergripande stöd via e-post och du kommer att tilldelas en student rådgivare som kommer att vara din första kontakt hela dina studier och kommer att fungera som din mentor.

Varje steg i PG Cert Infection Control kursen innehåller ett antal formativ (informella) bedömningar, inklusive flervals frågeformulär, korta svar tester och praktiska uppgifter. Den summativ bedömning för varje modul består av fyra diskussionsaktiviteter och två 2.500 essäer ord.

Karriär destinationer

Som PG Cert Infection Control nätet student kommer du vanligtvis att arbeta som specialist Infection Control Sjuksköterska, miljö och hälsa tjänsteman eller annan sjukvårdspersonal med ansvar för infektionskontroll i din roll.

Ingångskrav

Vi har flexibla behörighet som ser både din akademiska och arbetsbaserad erfarenhet samt din motivation att göra kursen. Det finns två inträdesvägar till våra PG Cert Infection Control program: 1 - Academic Entry Route

Våra sökande oftast registrerade sjuksköterskor eller vårdpersonal helt eller deltidsarbete med minst två års efterregistrerings erfarenhet och tillgång till en klinisk mikrobiologi avdelning. Dessutom sökande har normalt en övre andra klass kandidatexamen i ett relevant eller lämpligt ämne, eller motsvarande från en internationellt erkänd institution.

2 - Öppna Entry Route

Vi inser att många människor har en mängd värdefull kompetens och kunskap som utvecklats på jobbet eller genom utbildning. Om du inte uppfyller ovanstående förkunskapskrav, men tror du har potential att lyckas på PG Cert Infection Control kursen kommer vi pröva din ansökan på sina egna meriter.

Program undervisas på:
Engelska

Se 10 fler kurser från University of Essex Online »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Öppen registrering
Duration
8 månader
Deltid
Pris
3,536 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum