Läs den officiella beskrivningen

Den Postgraduate Certificate i folkhälsa är en avancerad examen syftar till att utrusta upptagen vårdpersonal med en erkänd examen från en topp brittiska universitet samtidigt som man fortsätter att arbeta på samma gång.

Kursen ger dig en introduktion till modern folkhälsan. Du kommer att undersöka samtida frågor som befolkningens hälsa, utveckla färdigheter i att bedöma vårdbehov och prioriteringar och förstå teori och bevis för att främja folkhälsan.

Varför studera detta ämne?

De kunskaper och färdigheter du kommer att utveckla kommer att bidra till att utöka din inflytandesfär i en ström hälsa roll eller ge en bas för att utforska möjligheterna till sysselsättning i en folkhälso inställning. Om du passerar Graduate Certificate i folkhälsa framgångsrikt, och känna sig trygga att fortsätta med dina studier, kommer vi att ge dig möjlighet att registrera om ytterligare moduler för att slutföra Magisterexamen i folkhälsa eller den fullständiga Master of Public Health-programmet.

Karriärmöjligheter

Om du är ute efter att förbättra din yrkeskarriär, är online-studie en av de mest kostnadseffektiva, praktiskt och flexibelt sätt att få din Folkhälso kvalificering oavsett geografiskt läge, arbete eller personliga åtaganden.

Vi är dedikerade till att förbättra anställbarheten bland våra studenter. Våra online-kurser ger dig möjlighet att förbättra dina karriärmöjligheter och intäktspotential med en blandning av viktiga färdigheter som är direkt överförbar till arbetsplatsen.

Karriär destinationer

Som en Postgraduate Certificate i folkhälsa examen, kommer du att introduceras till några avancerade folkhälso teori som kommer att hjälpa dig att säkra flera roller inom branschen. Om du redan arbetar inom sektorn examen kommer att visa din befintliga arbetsgivare att du är angelägna om att utveckla. Efter avslutad Graduate Certificate kurs kommer du att kunna smidigt framsteg på magisterexamen i folkhälsovetenskap.

Program undervisas på:
Engelska

Se 10 fler kurser från University of Essex Online »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Öppen registrering
Duration
8 månader
Deltid
Pris
3,536 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum