PGCert i multidisciplinär hälso-simulering

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Detta program är utformat för att ge sjukvårdspedagoger och andra sjukvårdspersonaltränare kunskap och färdigheter för att utforma, utveckla och underlätta effektiv simuleringsträning och utbildning.

Lämplig för alla hälso- och sjukvårdspersonal med intresse eller engagemang för att genomföra utbildning och utbildning. Huvudsyftet med detta program är att ge dig

  • En förståelse av principerna för vuxenutbildning och hur de kan tillämpas på multidisciplinär simuleringsträning för hälsovård.
  • En förståelse för människans faktorer, mångfald och betydelse i vårdpraxis.
  • Kunskap och färdigheter som krävs för att designa, utveckla och underlätta simuleringsträning.
  • Debriefing färdigheter som krävs för att hjälpa elever efterföljande reflektion och utveckling.

Simulering blir allt vanligare som ett verktyg för undervisning och lärande inom sjukvården eftersom det ger en säker miljö där eleverna kan utveckla kliniska färdigheter och icke-tekniska färdigheter genom guidad debriefing.

Varför studera denna kurs?

Akademiker från University of Birmingham, med erfarenhet av utbildning och simuleringsbaserad utbildning, och erfarna kliniker baserade på University Hospital Birmingham har utformat detta program.

Programmet ger dig möjlighet att studera principerna för experiential inlärningsteori i sjukvårdssimulering, processen för att skapa simuleringsscenarier och de begrepp som ligger till grund för säker och effektiv debriefing. Förutom teoretisk studie syftar kursen till att främja en bredare användning av simuleringsmodaliteter, icke-tekniska färdigheter och mänskliga faktorer i vårdutbildning, lärande och praktik.

moduler

Detta program består av tre distinkta men kompletterande obligatoriska 20 kreditmoduler:

Sjukvårdssimuleringsleverans och mänskliga faktorer i vårdmoduler finns tillgängliga på fristående basis.

Ingångskrav

En relevant första examen eller motsvarande yrkeskvalifikation krävs, helst inom sjukvård och allierade specialiteter (inklusive simuleringstekniker).

Engelska språkkrav

Du kan uppfylla våra engelska krav på två sätt:

Engelska till IELTS 7,0 (med minst 6,5 i varje komponent).

Om du behöver hjälp med dina engelska språkkunskaper är support tillgängligt.

Kursen Engelska för akademiska ändamål är för internationella studenter som har ett villkorat erbjudande att studera vid universitetet, men som för närvarande inte uppfyller kraven på engelska. Kursen är anpassad till din engelska och gör att du kan uppfylla de engelska språkkraven för ditt program utan att ta om igen IELTS. EAP-programmet löper under hela året och erbjuder olika programlängder från 42 veckor till 6 veckor. Längden på kursen du behöver beror på din framtida kurs, din befintliga IELTS-poäng och den engelska nivå du behöver för din universitetsgrad.

anställbarhet

Vi inser att du som forskarstuderande troligtvis har specifika krav när det gäller planering för ditt nästa karriärsteg. Arbetsgivarna förväntar sig att forskarutbildningen ska ha en rad färdigheter som överstiger deras ämneskunskaper.

Karriärnätverket erbjuder en rad evenemang och supporttjänster som är utformade för alla studenter, inklusive doktorander som vill hitta sin nisch på arbetsmarknaden. Karriärnätverket har också ämnesspecifika karriärkonsulter och rådgivare för varje högskola så att du kan vara säker på att informationen du får kommer att vara relevant för ditt ämnesområde.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherap ... Läs mer

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherapy. Läs mindre