Läs den officiella beskrivningen

Ta del i den fascinerande världen av global hälso- och sjukvård och ta dina första steg mot ledarskap med vårt online-examensbevis i International Healthcare Management. Kursen ger dig en förståelse av ledarskaps- och managementteori, utmaningar och praxis i relation till vården.

Du lär dig principerna och rutinerna för god förvaltning samt att utveckla en medvetenhet om vården. Du får också färdigheter som förbättrar ditt CV och som kan användas direkt i din nuvarande position eller för att förbättra din karriär ytterligare.

Med hjälp av programinnehåll skapat av handledare med stor akademisk och yrkeserfarenhet, får du förtroende såväl som en fördjupad kunskap om komplexiteten hos modern ledning som kan tillämpas inom en vårdinrättning. Du kommer också att kunna identifiera och ta itu med etiska, sociala och politiska dilemman och tillämpa etiska och organisatoriska värden på situationer och val. Efter avslutad kurs får du också en rad kritiska och analytiska färdigheter som kan användas i en mängd olika professionella sammanhang.

Denna korta 100% online-kurs är ett bra alternativ till studier på heltid, campus och är perfekt om du är intresserad av att upptäcka hur sjukvårdsförvaltningen fungerar eller om du vill utveckla din karriär inom hälsostyrning, då är det här programmet kommer att förbättra dina kunskaper och karriärmöjligheter.

Efter avslutad examensbevis ger vi dig möjlighet att fortsätta att studera för ett doktorsexamen i International Healthcare Management (utdelat efter 120 hp) och en fullmäktige inom International Healthcare Management (utdelad efter 180 hp).

Lärande och bedömning

Studera på nätet ger dig frihet att studera när och var det passar dig - hemma, under lunchtiden eller någon annanstans har du tillgång till internet.

Alla våra online kurser har en vägledande studieperiod som är en guide till hur lång tid kursen tar att slutföra. Den faktiska varaktigheten kan vara längre eller kortare beroende på studiens hastighet, studeringsalternativ väljs och modulens tillgänglighet. Det är möjligt att slutföra dina studier snabbare än den vägledande kursperioden genom att fördubbla modulerna vid vissa tillfällen. dock gäller minsta studietid.

Alla våra kurser har vanliga startdatum under hela året. Vårt läsår är organiserat i moduler, vanligtvis med en eller två veckors paus mellan modulerna och en strukturerad tre veckors paus för julperioden. Studenterna får en kursplanering under ansökan.

Undervisningsmetoder och stil

Eftersom vi är 100% online universitet använder vi en virtuell läromiljö istället för en traditionell campus. Systemet spårar och hanterar inlärningsprocessen i realtid och ger dig omedelbar tillgång till dina läromedel.

Denna inlärningsplattform låter både studenter och handledare aktivt delta i realtidssamtal och du kan lyssna på, och visa, leva föreläsningar och seminarier över internet. Alla kurser levereras endast på engelska.

Du stöds genom hela din kurs av en särskild studentrådgivare och har möjlighet att regelbundet interagera med medstudenter och din handledare. För att du ska få det stöd du behöver från din handledare klipper vi våra klassstorlekar på 20 studenter.

bedömning

Vi antar ett uppdragsbaserat tillvägagångssätt för bedömning istället för tentor. Bedömning för forskarutbildningen i International Healthcare Management kommer att baseras på en kombination av skriftlig kurs.

Du kommer alltid att vara medveten om din nuvarande provisoriska betyg från början av programmet, så att du kan utvärdera framgången för dina nuvarande studieformer och tydligt identifiera områden som ska förbättras. Vi tror att denna öppenhet ger dig den information du behöver för att få ut det mesta av din doktorandkurs. Vi uppnår detta genom att:

  • Visa dina betyg tydligt i din klassbok, som kan ses när du loggar in på lärplattformen.
  • Den snabba vändningen av arbetet bedöms för att säkerställa att din klassbok alltid är aktuell.
  • bedöma ditt arbete i hela modulen i stället för att vänta på slutet av årsexamen;
  • se till att du har regelbunden kontakt med din studentrådgivare och
  • enkelheten och insynen i utformningen av våra bedömningskriterier.

Vi har också en policy för att se till att det arbete som lämnas av studenter är äkta. Förutom att allt arbete utvärderas ofta använder vi ett väletablerat elektroniskt övervakningssystem för att kontrollera plagiering.

Karriärmöjligheter

Vi är dedikerade till att förbättra anställbarheten hos våra studenter. Våra online kurser ger dig möjlighet att förbättra dina karriärmöjligheter och lönsamhet med en blandning av nyckelfärdigheter som är direkt överförbara till arbetsplatsen.

Denna PG Cert International Healthcare Management kurs ger dig de färdigheter som behövs för att öka din ledarskapskarriär och hjälpa dig att ta dina första steg i ledarskap. Programmet är också perfekt för dem som redan arbetar inom hälsovårdssektorn och vill lägga till extra värde för sitt CV och förbättra sina karriärmöjligheter.

Det omfattande och utmanande innehållet kommer också att hjälpa dig att utveckla din intellektuella kapacitet, forskning, analys och kognitiv kompetens genom förvärv av kunskap, problemlösning och resonemang.

Programmet kan leda till en karriär inom sjukhushantering, öppenvård och folkhälsa, supporttjänstemän och många fler roller inom näringsliv och hälsa.

Ingångskrav

Vi har flexibla behörighetskrav som tittar på både din akademiska och arbetsbaserade erfarenhet samt din motivation att göra kursen. Det finns två infartsvägar på vårt PG Cert International Healthcare Management-program:

1. Academic Entry Route

För att tillfredsställa Akademiska Ruttkrav för vår PG Cert International Healthcare Management måste du ha följande kvalifikationer som ett minimum:

  • En grundutbildning från en godkänd institution som motsvarar en brittisk hedersexamen eller en relevant yrkeskvalifikation.

Om engelska inte är ditt första språk, ska din engelska förmåga motsvara IELTS (Academic) 6.5. Om du inte har en IELTS eller motsvarande kvalifikation, kräver vi att studenterna skickar ett gratis online engelska test.

Du behöver inte bevisa din kunskap om engelska om du är medborgare i eller om du har fullgjort en examen motsvarande en brittisk examen i något av dessa länder.

2. Arbetsupplevelse

Vi inser att du kan få färdigheter på många olika sätt och att tidigare akademiska prestanda inte är den enda indikatorn på en sökandes förmåga. Om du inte uppfyller de lägsta akademiska kraven ovan kan du alltså vara berättigad att anmäla dig via vår arbetsresa.

För att tillfredsställa kraven på arbetsupplevelseens inträde för vår PG Cert International Healthcare Management kurs måste du minst uppfylla följande kriterier:

  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet.
  • Om engelska inte är ditt första språk, ska din engelska förmåga motsvara IELTS (Academic) 6.5.

Din ansökan kommer att behandlas individuellt med hänsyn till din motivation för att göra kursen, tidigare arbetslivserfarenhet och andra relevanta kvalifikationer som visar din förmåga att framgångsrikt slutföra programmet.

21-dagars pengarna tillbaka garanti

Om du anmäler dig till vår PG Cert International Healthcare Management men bestämmer att online-inlärning inte är för dig, kommer vi att tillåta dig att dra tillbaka inom 21 dagar från det startdatum som anges på ditt erbjudandebrev. Om du har betalat en första insättning på framsidan får du full återbetalning.

Program undervisas på:
Engelska

Se 10 fler kurser från University of Essex Online »

Senast uppdaterad December 25, 2018
Denna kurs är Internet
Startdatum
Jan. 2020
Duration
8 månader
Deltid
Pris
3,536 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Jan. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum