Read the Official Description

Pacific College har utformat ett online-väg för PCOM MSAC och MSTOM alumner att uppgradera till nybörjar Doktor akupunktur (DAC) eller doktor akupunktur och orientalisk medicin (DAOM). PCOM master alumner, till stor del redan uppfyller kraven för en doktorsexamen, men behöver lite extra utbildning inom dessa områden för att fastställa likvärdighet för nybörjar doktorsexamen. Dessa är de kompletterande kurser:

 • Bevis informerade praxis
 • Systembaserad medicin
 • collaborative omsorg
 • Avancerad integrativ diagnostik
 • Praktikbaserad inlärning

Vem kan söka?

Jag är för närvarande i MSAC / MSTOM program. Om jag tar de ytterligare 15 poäng av DAC / DAOM (EL) program nu kommer jag har avslutat DAC / DAOM (EL)?

Om du är en Pacific College MSAC / MSTOM elev i slutet av ditt program, bör du träffa din rådgivare för att diskutera uppgraderingsplan. Om du är en magisterstudent med mer än ett år för att slutföra på en annan skola, är du berättigad att överföra till Pacific College att tjäna din MSAC / MSTOM, varefter du kan komma in i DAC / DAOM (EL) uppgraderingsväg.

Är DAC / DAOM (EL) för alumner och lärare tillgängliga för alla PCOM MSAC / MSTOM alumner och lärare, även om programmet är på PCOM-San Diego?

Ja, programmet och alla kurser är tillgängliga för alla kvalificerade PCOM MSAC / MSTOM alumner och kvalificerade lärare, oavsett campus som de examen.

Om jag inte deltog Pacific College, hur och när kan jag skriva in sig vid Pacific College för DAC / DAOM (EL)?

Vid denna tid, måste du hålla antingen en PCOM MSAC eller MSTOM att kvalificera sig för DAC / DAOM (EL) uppgradering. Men för studenter från andra skolor, Pacific College eftergymnasial DAOM (PG) är ett givande forskarutbildning inriktad på integrativ medicin, kinesiska klassikerna, kinesiska språket, klinisk inriktning och utveckling av en hörnsten forskningsprojekt.

När DAC / DAOM (EL) kommer att erbjudas till icke-Pacific College alumner?

Rådet Högskolor av akupunktur och orientalisk medicin (CCAOM) har utvecklat en arbetsgrupp för att rekommendera standarder för det här programmet. Dessa standarder kommer sedan att skickas till ACAOM för övervägande.

Eftersom utrymmet är begränsat, vad som händer om en sökande inte får in den period för vilken de är tillämpliga? Kommer ansökan och avgiften rulla över till nästa termin? Kommer undervisningen förbli densamma för efterföljande termer?

Om en sökande inte ges tillträde till den period för vilken de tillämpas, kommer ansökan och avgiften rullas över till nästa termin. Antagningsenheten Kommittén kommer att meddela alla accepterade och vänta-listade studenter så snart som möjligt av den period för vilken de har accepterats.

Avgifter och undervisning kan komma att ändras.

Antagning Krav

Vad är processen för antagning beslut?

Normalt är en ansökan på grund av två månader före starten av den önskade sikt. Emellertid kan de sökande lämna in en ansökan när som helst och kan tas emot på ett utrymme grund.

Vad är programmet förutsättningar? Om jag angav MSAC / MSTOM med mellan 60 och 90 enheter, vilka är mina alternativ för att förbereda för DAOM / DAC (EL) program?

Följande är nybörjar DAC / DAOM pre- och co-förutsättningar: 90 termin enheter tidigare grund kurser, en allmän psykologi kurs, och en allmän kemi kurs (co förutsättning). Allmän biologi är också ett krav, men kredit ges för biologi tas i din herres.

Om du inte har slutfört ovan eller behöver fler krediter till totalt 90, bör du kontakta en studievägledare för information om de många praktiska möjligheter det finns att tjäna mer grund krediter. Vissa alternativ kräver ingen extra kurser eller lektionstid.

Alla alumner som trädde före hösten 1996 måste överföra, ta, eller testa för behandling av ortopediska sjukdomar, klinisk vetenskap 1, och klinisk forskning 2. Alla alumner som gick in i programmet innan hösten 1993 ska se en studievägledaren.

Vad som räknas som en allmän kemi eller psykologi kurs för att uppfylla förutsättningen krav? Gör undersökningen av biokemiska principer / biokemi och klinisk rådgivning kurser från PCOM MSAC / MSTOM program tillämpas?

Nej, undersökningen av biokemiska principer / biokemi och klinisk rådgivning kurser kurser från PCOM MSAC / MSTOM program inte tillämpas. För att visa slutförandet av allmän kemi och psykologi kurser, finns det tre alternativ: Skicka en officiell utskrift som visar fullbordandet av en allmän eller introduktions psykologi kurs på grundnivå från en skola som är ackrediterade av en myndighet som erkänts av det amerikanska Department of Education. Det åligger den sökande att kontakta läroanstalten där de avslutade kursen och har dem skicka en officiell utskrift Pacific College, San Diego. Transkript som tidigare lämnats in för tillträde till MSAC / MSTOM program kommer inte att beaktas för DAC / DAOM (EL). En ny utskrift måste beställas. Lämna officiell dokumentation av avslutad högskolenivå Examination Program (CLEP) s Inledande kemi och psykologi examen. Mängder av 50 krävs för ett framgångsrikt slutförande, i enlighet med det amerikanska rådet för utbildning (ACE).

Registrera för allmän / inledande kemi och psykologi kurser på din lokala PCOM campus, om sådana finns. När de är färdiga, begära att registratorns avdelning (om inte klar i SD campus) skicka utskrifter till SD registrator avdelning.

Kommer att överföra kredit vara tillgänglig för någon av dessa kurser?

Nej, det är unika kurser för att uppfylla den kompetens som krävs för DAC / DAOM (EL) examen.

Gör officiella avskrifter från Pacific College (New York, Chicago eller San Diego campus) måste beställas som bevis på MSAC / MSTOM grad färdigställande och kurser?

Nej Pacific College - San Diego campus "antagning personal kommer att förvärva PCOM officiella utskrifter från respektive ombud.

Är statliga licensieringen en förutsättning för antingen forskarutbildningen?

Nej.

Värde och fördelarna med examen och kurser

Vad är värdet av en DAC / DAOM (EL) som en referens när LAC är branschstandard?

En post-nivå doktorsexamen visar den högsta nivån av licensieringen-kvalificerande utbildning inom yrket. Nybörjar doktorsexamen lägger bevis informerad praxis, avancerad integrativ diagnos, inter-professionell kommunikation, praktikbaserad inlärning och sjukvårdssystemen utbildning till föregående avancerad nivå utbildning. Detta är viktiga kunskaper och färdigheter för akupunktörer att äga i dagens team-baserad medicinsk modell.

Doktors titel och grad kommer att ge den licensierade akupunktör välförtjänt erkännande och respekt från sina biomedicinska kamrater. Allt annat lika, tror vi integrativ medicinsk inställningar kommer att prioritera att anställa läkare av akupunktur. Läkare och andra allierade vårdgivare kan vara mer benägna att hänvisa till en läkare av akupunktur.

Medan licensierad akupunktör är en vanlig beskrivare i vårt område idag, är det en licens titel, inte en examen. Vi tror att högskolor tilldela många nya DAC eller DAOM grader, kommer läkare av akupunktur blivit det vanligaste sättet att hänvisa till en akupunktör.

När man överväger en nybörjar doktorsexamen, kom ihåg att den regionala ackreditering är den gyllene standarden för ackreditering och grader från sådana institutioner bära enorm respekt och trovärdighet.

Vilka är fördelarna med sex kurser som ingår i DAC / DAOM (EL) program?

Dessa kurser har noggrant utformat för att lära integrativ medicin inriktade färdigheter som inte var helt täckta i MSAC / MSTOM program:

 • Foundations of Evidence-Informed Practice (FEIP)
 • Avancerade Integrative Diagnostics
 • Healthcare Systems
 • inter Communication
 • Praktikbaserad inlärning
 • Tillämpning av bransch kommunikation
Program taught in:
Engelska

See 5 more programs offered by Pacific College of Oriental Medicine »

Denna kurs är Online och Campus-kombinerat
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum
Location
Application deadline
Slutdatum
Location
Application deadline
Slutdatum