Msc i folkhälsan (deltid)

Glasgow Caledonian University, London (GCU London)

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Msc i folkhälsan (deltid)

Glasgow Caledonian University, London (GCU London)

Detta masterprogram ger utövare från en mängd olika bakgrunder möjlighet att förbättra sina kunskaper, förståelse och yrkesskicklighet för säker och effektiv praxis på folkhälsoområdet.

Vårt program stöds av världsledande forskning och en ram för sociala åtgärder, som alltmer accepteras som ett sätt att minska de bestående och för närvarande breddning skillnader i upplevelsen av hälsa, sjukdom och välbefinnande inom och mellan länder. Detta ramverk syftar till att återställa balansen mellan tillgångsbaserade strategier och mer traditionella metoden underskott.

Programmet är anpassad till den brittiska folkhälsovetenskap kompetens och karriär Framework, som i sin tur kartor till WHO: s internationella normer. Utövare kommer att överväga modern teori och forskning vid sidan av de nuvarande globala strategier för hälsa och utveckling för att förbättra hälsa och välbefinnande av befolkningen, förebygga sjukdomar och minimera dess konsekvenser, förlänga livet och minska ojämlikhet i hälsa.

Stöds med en mängd undervisning och lärande strategier, våra studenter bedriva lärde innehåll genom guidade studie, föreläsningar från folkhälsoexperter och deltagande i grupparbeten och seminarier främja samverkan. Föreläsningar och seminarier stöds också med online-aktivitet.

Varför välja det här programmet?

  • En internationellt unik läroplan som starkt påverkas av temat sociala åtgärder. Det passar in i globala strategier för hälsa och utveckling, inklusive Rio Politisk Deklaration 2013, Världshälsoorganisations pågående program för att vidta åtgärder om de sociala determinanterna för hälsa och FN: s utvecklingsagenda efter 2015
GCU: s forskning inom folkhälsa utspelade sig kraftigt i våra senaste REF 2014-framgångar. Dessa ledande forskare är inblandade i undervisningen och utvecklingen av ditt MSc Public Health-program
Bidragande personal på folkhälsovården omfattar två fakulteter i folkhälsovetenskapliga fakulteten, som har nyckelpositioner inom National Institute of Health and Care Excellence (professor Antony Morgan) och Health Protection Scotland (professor Jacqui Reilly). Programledaren är registrerad sjuksköterska som också är en kvalificerad hälsoekonom (London School of Economics and Political Science)
Vi har starka förbindelser med ledande folkhälsoorganisationer och beslutsfattare, inklusive National Institute of Health and Care Excellence och Hälsoskydd Skottland
Avdelningen är för närvarande den enda brittiska och en av endast tre europeiska samarbetscentrum för världshälsoorganisationen och är medlem i det globala nätverket av 43 WHO-samverkande centra. Förlovning med WHO-verksamhet ger möjligheter till ett större förståelse för globala hälsoproblem och strategiska riktningar. 

Kursstruktur

Programmet levereras via ett blandat tillvägagångssätt, med föreläsningar och seminarier levererade i "block" och stöds med online-aktivitet. Den består av obligatoriska och frivilliga moduler för att studenter ska skräddarsy programmet för att möta deras individuella lärandebehov.

De obligatoriska moment är:

  • Principer och Theory of Public Health
Folkhälso teori till sociala handlingsprogrammet

Hälsoekonomi och utveckling Utvärdera Bevis för att utveckla forskning och Informera Practice Advanced Epidemiology: Application and Evaluation in Practice Disputation

Bedömning

Alla moduler ger möjligheter för dig att få feedback på din akademiska arbete. Längden och typ av bedömningar är beroende av modulspecifika lärandemål. Exempel på aktiviteter för bedömning inom programmet innehålla skriftliga inlämningsuppgifter på en given folkhälsoperspektiv, öppen bok undersökningar, projektplaner, forskningsförslag och en liten skala forskningsstudie eller systematisk översikt.

Moduler kommer att ha antingen en större summativ bedömning i slutet av modulen eller två mindre bedömningar, fördelade över hela modulen. Godkänt betyg delas ut vid 50% eller högre och elever måste få Pass märken i alla moduler.

Anställningsmöjligheter

Nyutexaminerade specialister specialiserar sig nu på områden som hälsofrämjande, hälsoskydd och folkhälso-team. Ett antal kandidater har flyttat in i roller inom akademiska miljöer, inklusive undervisning, forskning och vidare studier.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online och Campus-kombinerat
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Varaktighet
2 - 5 år
Deltid
Price
Pris
2,800 GBP
UK / EU-studenter £ 4200 Internationella studenter (utanför Europa)
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - London, England
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Jan. 2019
Storbritannien - London, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan