Patientvård från flebotomi till empati

En medicinsk assistent är avgörande för det dagliga arbetet hos de flesta vårdcentraler som läkarkontor, omedelbar vård, vårdhem, kliniker och sjukhus. Medicinska assistenter utför både praktisk patientvård (som blodtryck och blodutdrag) samt patientens medicinska historia. Medicinska assistenter hanterar också administrativa och administrativa uppgifter, inklusive att svara på telefon- och schemaläggningsavtalen.

Som medicinsk assistentstudent vid American National University deltar du i kliniska laboratorieklasser där du kan tillämpa den kunskap du har lärt dig i klassrummet och bygga verkliga färdigheter som dagens arbetsgivare letar efter. Du kommer också att delta i en obligatorisk externship, vilket ger ytterligare möjligheter att tillämpa lärda färdigheter och kompetenser. Vår praktiska vårdassistentutbildning ger dig erfarenhet och förtroende för att lyckas i en av de snabbast växande yrkena.

Förutom att tjäna som en stark grund för att bedriva en kandidatexamen i vårdhantering, är denna associerings utbildning utformad för att ge dig de färdigheter och tekniker som behövs för anställning som en medicinsk assistent eller phlebotomist på en läkare eller tandläkare eller i en bred en mängd olika vårdfaciliteter.

Progressiv utbildningsväg - Medicinska program:

Din lärande erfarenhet

I kursen ingår praktisk träning för att utveckla de färdigheter du behöver:

  • Medicinsk procedurutbildning för att täcka områden som att ta patientens vitala tecken, samla laboratorieprover, utföra rutinprov såsom elektrokardiografi (EKG) och administrera terapeutiska injektioner och vaccinationer.
  • Du kommer också att slutföra en uppsättning uppsatser kurser inom anatomi, farmakologi, hälsovårdslag och etik och lär dig hur du hanterar administrativa och administrativa uppgifter.
  • Ett kliniskt externt på 160 timmar av verklig arbetslivserfarenhet för att inkludera vård av patienter en-mot-en, utföra medicinska procedurer, samla patientinformation och hjälpa vårdcentraler att hålla sig organiserade.

Kandidater från det medicinska assistansprogrammet är berättigade att sitta för nationellt administrerade certifieringsexaminationer och tjäna beteckningarna Certified Medical Assistant (CMA) och / eller Registered Medical Assistant (RMA).

Läkarassistentprogrammet som erbjuds vid American National University är ackrediterat av kommissionen om ackreditering av allied health education programs (CAAHEP) på rekommendation av granskningsrådet för medicinsk assistentutbildning.

American National University främjar ett progressivt inlärningsformat, så att du kan tjäna din medarbetares examen kan du omedelbart använda din träning för att fördjupa din karriär när du fortsätter din utbildning i högkvalitativa fält på kandidatnivå - områden som Health Care Management eller Företagsekonomi-ledning.

¹Med allmänt tillgängliga, är inte alla kurser tillgängliga under alla lektioner eller erbjuds varje termin. Kolla med en representant för universitets studenttjänster.

²Bureau of Labor Statistics, US Department of Labor, Handböcker, Handböcker, Utgåva 2012-2013, Medicinska assistenter. Förväntad tillväxttakt genom år 2020. De nationella långsiktiga prognoserna kan inte återspegla lokala och / eller kortsiktiga ekonomiska eller arbetsvillkor och garanterar inte den faktiska arbetstillväxten.

† Utom vid vår Stark County campus i Ohio.

Varför American National University ?

  • Bekvämlighet och flexibilitet - Med dag och kväll klasser¹ har du flexibilitet att arbeta när du tjänar din examen.
  • Personlig uppmärksamhet - Du är inte bara ett ansikte i en folkmassa, våra små klassstorlekar möjliggör personlig uppmärksamhet från instruktörer.
  • Karriärprofessorer som instruktörer - Med nuvarande och relevanta läroplaner lär du dig av instruktörer med praktikupplevelser i världen som kommer att vägleda och mentorera dig.
  • Karriärtjänster - Vårt karriärtjänstersteam börjar hjälpa dig innan du examinerar med ditt CV, omslag, intervjutekniker och hur man söker efter bra karriärmöjligheter.
  • Alumni-förmåner - Vårt stöd slutar inte vid examen, som alumnus får du tillgång till våra karriärtjänster och refresher²-kurser tillgängliga under hela din karriär.

¹Med allmänt tillgängliga, är inte alla kurser tillgängliga under alla lektioner eller erbjuds varje termin. Kolla med en representant för universitets studenttjänster.

²Refresher träning är gratis för kvalificerade studenter. Ytterligare kostnader som laboratorieavgifter, böcker och förnödenheter är studentens ansvar. Omskolning är begränsad till det program från vilket studenten tog examen och är föremål för utrymme.

Program undervisas på:
Engelska

Se 15 fler kurser från American National University »

Denna kurs är Internet, På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
80 veckor
Heltid
Pris
39,872 USD
$ 39.872 för undervisning och avgifter
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum