medicinsk assistent

Allmänt

Programbeskrivning

Medicinsk assistent

Framgångsrika utexaminerade kommer lära sig att arbeta i en klinisk miljö av en läkarmottagning. Instruktörer lär nuvarande förfarandena för medicinsk administration. Eleverna kommer att utsättas för våra "in-house" medicinska kliniker och laboratorier som gör vår Externship en intensiv och värdefull erfarenhet.

Employment Outlook: medicinsk assistent, journaler Clerk, medicinsk Receptionist, medicinsk Biller, hävdar processor och medgav Clerk, Klinisk laboratorieingenjör, medicinsk laboratorieassistent, EKG Tekniker (vid mottagande statens certifiering), och läkare kontor Lab Assistant.

&nbsp

Ytterligare information: Studenter får en M-1 visum genom att anmäla dig till detta program.

&nbsp

Program:

  • Måndag - fredag ​​(utom helgdagar)
  • 02:00 till 06:00
  • 10 månaders program
  • Certifiering Kurs

Modul I: Vital Signs

I denna modul är studenter introduceras till medicinsk assistent karriär. Historia av medicinen, är allmänna försiktighetsåtgärder, anatomi och fysiologi diskuteras även i modul I. Eleverna lär sig att interagera med patienter och vikten av att ta korrekta sjukdomshistoria och vitala tecken. De tränar också och diskutera laboratorieprocedurer ofta utförs i läkarens kontor laboratoriet.

&nbsp

&nbsp

Modul II: Flebotomi

I Modul II studenterna lär sig att identifiera de grundläggande anatomi och fysiologi av det kardiovaskulära systemet, andningsorganen, manliga och kvinnliga reproduktiva systemet och urinvägarna. Relaterade sjukdomar, störningar och terminologi diskuteras också i modul II.Eleverna lär elektriska vägar i hjärtmuskeln som förberedelse för anslutning EKG-avledningar och inspelning EKG. Eleverna tränar också venpunktion och lära sig att identifiera de olika färgkodade rör för rutinmässiga diagnostiska blodprover.

&nbsp

&nbsp

Modul III: Hantera nödsituationer

Modul jag förbereder eleverna att känna igen och reagera på olika nödsituationer. Undervisning i hjärt-lungräddning (HLR) gör det möjligt för eleven att reagera en nödsituation. I denna modul studenterna introduceras till patientutbildning om näringsbehov, grundläggande livsmedelsgrupper, viktkontroll och motion.

&nbsp

&nbsp

Modul IV: Injektioner

I denna modul lär sig eleverna grundläggande anatomi och fysiologi skelett, muskler och neurosensoriska system.Sjukdomar, störningar, terminologi samt förfaranden som används för att diagnostisera betonas. Eleverna utvecklar också färdigheter för att förbereda och administrera intradermal, subkutan och intramuskulära injektioner. Grundläggande farmakologi och vacciner diskuteras också.

&nbsp

&nbsp

Modul V: mindre operation

I denna modul lär sig eleverna att identifiera de grundläggande strukturella komponenter, funktioner i integument systemet och matsmältningssystemet liksom, procedur för att diagnostisera sjukdomar och störningar. Studenterna introduceras till mindre kirurgiska ingrepp och lära sig att identifiera kirurgiska instrument. Vikten av verbala och icke-verbal kommunikation betonas att utbilda och bättre förstå patienterna.

&nbsp

&nbsp

Modul VI: Medicinsk Office Management

Modul VI fokuserar på den medicinska kontoret. Studenterna introduceras till etik och juridiska ansvar läkare och sjukvårdspersonal med stor betoning på sekretess. Eleverna att utveckla datakunskaper för att förbereda skriftlig kommunikation och försäkringsärenden. De blir också bekant med fakturering och medicinsk kodning ICD-9 / o och CPT-4. Eleverna lär sig också hur man schemalägga möten och effektivt kommunicera i telefon med korrekt etikett. Under hela medicinsk assistent programmet studenterna bekanta sig med grundläggande reglerna för medicinsk terminologi rötter, prefix och suffix.

&nbsp

&nbsp

Modul VII: Externship

Det externship Programmet har utformats för att ge studenterna handledd praktik. Externship är för studenter som avslutat klassrumsundervisning och krävs för att kvalificera för examen. Externship timmar är i allmänhet planerad till 40 timmar i veckan.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Beverly Hills International School &nbsp Hamilton College, är en Beverly Hills International School mest beundransvärda internationella skolan som vänder sig till studenter över hela världen. & ... Läs mer

Beverly Hills International School &nbsp Hamilton College, är en Beverly Hills International School mest beundransvärda internationella skolan som vänder sig till studenter över hela världen. &nbsp Skolan är utformad för att omvandla studenter som talar lite eller ingen engelska, att tala språket flytande, korrekt, effektivt och noggrant. &nbsp Målet med alla lärare och personal är att utbilda grammatik, ordförråd, skriva, tala, lyssna, etc. Detta är en Elite engelsk skola med fantastiska lärare, som ligger i den vackra och prestigefyllda Beverly Hills. &nbsp För dem som aldrig har varit i Beverly Hills, erfarenhet bo och studera på sitt bästa på de mest säkra och lyxiga städer i Los Angeles! Bredvid UCLA, Hollywood, Santa Monica, Westwood, etc. &nbsp Hela skolpersonal delar en parallell filosofi.Det är först och främst ge alla elever på alla nivåer, den högsta utbildningsnivå, skapa en rolig och omtänksam atmosfär för alla elever, och viktigast skapa minnen som varar en livstid. &nbsp Eleverna utmanas att göra kreativa beslut, lära sig språket snabbt men effektivt, för att kunna tillämpa det engelska språket i verkliga livet. &nbsp Eleverna njuta av många turer / studiebesök hela USA medan deras vistelse. Läs om vår yoga, pilates, dykning, Universal flitig, Disneyland turer, och mycket mer. &nbsp Vår skola erbjuder 3 nivåer av engelska: ESL - Grundläggande ESL - Avancerat TOEFL (IBT) Varje program är utformat för att förbättra din engelska språket, genom en genomtänkt läroplan. De flesta elever deltar HC Beverly Hills International School under ett år, för att få en slutlig American Experience. &nbsp Studenterna har mycket roligt i vår efter skolprogram. Vi har ett brett utbud av studiebesök, utflykter och evenemang, som alla ger en bra anledning till elev nätverk, träffa nya vänner och att öva din engelska. &nbsp Vi erbjuder säkra och bekväma boende alternativ för våra studenter, som rymmer alla studenter i den utsträckning. Lär dig engelska samtidigt upplever den amerikanska kulturen, i vackra Beverly Hills. Läs mindre