Associate of Nursing - legitimerad sjuksköterska i delstaten Washington

OlympicCollege01

Vänligen kolla in vår e-broschyr!

Olympic College är en tvåårig offentliga college i delstaten Washington som erbjuder mer än 70 olika grader och certifikat i akademisk överföring och professionell tekniska program. Campus i Bremerton ligger på en 33-tunnland inramas av utsikt över de olympiska bergen, Mt. Rainier, saltvatten inlopp, och Cascade Mountains.

Olympic College erbjuder flera program för att förbereda kvalificerade män och kvinnor att leverera kvalitet omvårdnad. Omvårdnad utexaminerade hitta arbete i många vårdmiljöer: hemsjukvård, sjukhus, samhällsbaserade organ och mer.

OlympicCollege08

Olympic College erbjuder en tvåårig Nursing läroplan utformad för att förbereda kvalificerade män och kvinnor att bli sjuksköterskor. Den tvååriga läroplan godkänns av Washington State Omvårdnad Kvalitetssäkring kommissionen (www.doh.wa.gov/hsqa/Professions/Nursing), Och är ackrediterat av Accreditation kommissionen för utbildning i omvårdnad (www.acenursing.org). Programmet innehåller en kombination av allmän kurser, omvårdnadsteori och vårdpraxis. Efter godkännande, kommer de flesta studenter avsluta programmet i sex akademiska kvartal. SJUKSKÖTERSKA 151, Doserings beräkningar, kräver minst 3,7 betygspoäng. Alla andra vård kurser kräver minst 2,2 (80%) betygspoäng eller ovan för att gå vidare i sjuksköterskeprogrammet. Akademiker är förberedda för anställning som sjuksköterskor i hemsjukvård, sjukhus, långvård, och samhällsbaserade vård organ. Den examen från sjuksköterskeprogrammet kommer att få Associate i Tekniska Arts examen som kvalificerar den sökande (för stödberättigande) för att ta NCLEX undersökning för licensieringen som legitimerad sjuksköterska. Licensen tillåter sjuksköterskan att använda äganderätten av legitimerad sjuksköterska i delstaten Washington.

OlympicCollege02

Varför välja Olympic College?

 1. Personlig uppmärksamhet och små klasser
 2. Prisvärd undervisning och hemvistelse
 3. Bostadsområde salar på campus
 4. Bekvämt beläget nära Seattle
 5. TOEFL krävs inte
 6. Intensive English Program
 7. Fria samtalspartner
 8. International Student Club
 9. På campus anställning
 10. 4-och 6-veckors sommar sessioner Intensive English
 11. Garanterad universitet överföring tillträde till utsedda fyra år universitet
 12. Små internationella studenter ger möjligheter att tala engelska
 13. Möjligheter att engagera sig i campus livet och göra livslångt vänner

Undervisning & Typiska kostnader: Utländsk
Undervisning / Avgifter $ 4053
Böcker / Supplies $ 1095
Andra $ 3355
Rum / ombord $ 9828
TOTAL $ 18.231

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
2 år
Heltid
Pris
18,231 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum