Om oss

Seton Hall grundades 1856 och är ett av landets ledande katolska universitet. Rich i historien är Seton Hall också en institution som stiger upp. US News rankar oss bland de högsta universiteten, och vi har flyttat upp 13 platser på bara fem år. Våra forskningsbidrag har också ökat med 75 procent under de senaste fem åren och 11 av våra fakulteter har fått Fulbright utmärkelser under de senaste tre åren.

Genom onlineprogram som vår magisterexamen inom omvårdnad, vuxen-gerontologi sjuksköterska utövare erbjuder vi dig en intellektuellt utmanande miljö, verkliga erfarenheter och en optimismskultur som driver stora tankar. Vi odlar de typer av ledare som anpassar personlig ambition med ett djupt engagemang för medborgerligt gott.


Ackreditering

Alla Seton Hall University-program är regionalt ackrediterade av Middle States Association of Colleges and Schools. Seton Halls doktorsexamen i omvårdnad, vuxen-gerontologi sjuksköterskautövare (MSN, AGNP). Programmet är dessutom ackrediterat av kommissionen om kollegial vårdutbildning (CCNE).


Rankningar och utmärkelser

Seton Hall University och dess omvårdnadsprogram är nationellt erkända för sin akademiska kvalitet och pedagogiska värde. Våra senaste rankningar inkluderar:

 • # 65 Bästa vårdskolan - US News
 • Ett "Bästa Online NP Program" för 2016-17 av Affordable Colleges Online
 • Top 50 Online Master i omvårdnadsprogram - SuperScholar
 • # 124 National Universities - US News
 • En av Amerikas högsta högskolor - Forbes
 • En av de högsta högskolorna i nationen för kvinnor - Amerikas bästa högskolor
 • En av de bästa högskolorna i nationen för dina pengar - CNNMoney
 • En av Amerikas bästa Bang-for-the-Buck Colleges - Washington Monthly


Programbeskrivning

Online MSN, AGNP från Seton Hall University bygger kompetens kandidater måste betjäna ungdomar till äldre befolkningar som sjuksköterska utövare i akutvård eller primärvård inställningar. Eleverna förbereder sig till AANPCP-examen och utexaminerar sig för att tillhandahålla bevisbaserad medlidandevård och förbättra sina samhällen. Programmet ger eleverna möjlighet att välja ett av två studiebanor. Primärvårdsbanan fokuserar på förebyggande av sjukdomar, hälsofrämjande och hantering av patienter med multisystemhälsoproblem. Eleverna förbereder sig för övning i ett primärvårdskontor, arbetshälsoklinik eller universitetshälsoklinik. Akutvårdsbanan förbereder eleverna att ta hand om patienter med akut och kronisk sjukdomshantering inom sjukhus, akutvård, akutmottagning och subakutiska inställningar. Läroplanen fokuserar på en patientpopulation med akut, kritisk och kronisk sjukdom, handikapp eller skada.


antagning

 • Kandidater måste ha en baccalaureat examen med en major i omvårdnad från ett NLNAC eller CCNE ackrediterat program.
 • Registrerad professionell sjuksköterska licensure i USA: s praxis och i New Jersey om kliniskt utförs i New Jersey.
 • Professionell ansvarsförsäkring.


Karriärutsikt

Enligt American Association of Nurse Practitioners finns det för närvarande 205 000 licensierade sjuksköterskautövare jämfört med 106 000 år 2004. Antalet förväntas fortsätta att stiga, eftersom landet står inför en fortsatt brist på högutbildade sjuksköterskor. Seton Halls MSN, AGNP-program förbereder kandidater till högpengade sjuksköterskepraktiserande positioner som enligt den kliniska rådgivarens 2016 års lönekätning erbjuder en median årslön på 101,989 dollar. Kandidater från detta program har haft en 98 procent godkänd kurs på AANPCB-examen under de senaste fem åren, ett tecken på dess kvalitet. Seton Hall ger också en mängd karriärresurser för att underlätta studenternas framgångsrika framgång.

Program undervisas på:
Engelska
Seton Hall University Online

Se 2 fler kurser från Seton Hall University Online »

Senast uppdaterad October 8, 2018
Denna kurs är Internet
Startdatum
Sep 2019
Duration
36 - 48 månader
Deltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019