Master of Science in Nursing: Hälso-systemadministration med fallhantering

Seton Hall University Online

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Master of Science in Nursing: Hälso-systemadministration med fallhantering

Seton Hall University Online

Om oss

Seton Hall grundades 1856 och är ett av landets ledande katolska universitet. Rich i historien är Seton Hall också en institution som stiger upp. US News rankar oss bland de högsta universiteten, och vi har flyttat upp 13 platser på bara fem år. Våra forskningsbidrag har också ökat med 75% under de senaste fem åren och 11 av våra fakulteter har fått Fulbright-priser under de senaste tre åren.

Genom online-program som vår Master of Science i omvårdnad inom hälso- och sjukvårdssystem med fallhantering erbjuder vi en intellektuellt utmanande miljö, verkliga erfarenheter och en optimismskultur som driver stora tankar. Vi odlar de typer av ledare som anpassar personlig ambition med ett djupt engagemang för medborgerligt gott.


Ackreditering

Alla Seton Hall University-program är regionalt ackrediterade av Middle States Association of Colleges and Schools. Seton Hall är vår Master of Science i omvårdnad i Health Systems Administration (MSN, HSA) med fallhantering. Programmet är dessutom ackrediterat av kommissionen om kollegial vårdutbildning (CCNE).


Rankningar och utmärkelser

Seton Hall University och dess omvårdnadsprogram är nationellt erkända för sin akademiska kvalitet och pedagogiska värde. Våra senaste rankningar inkluderar:

  • # 65 Bästa vårdskolan - US News
  • Ett "Bästa Online NP Program" för 2016-17-Prisvärda Högskolor Online
  • Top 50 Online Master i omvårdnadsprogram - SuperScholar
  • # 124 National Universities - US News
  • En av Amerikas högsta högskolor - Forbes
  • En av de högsta högskolorna i nationen för kvinnor - Amerikas bästa högskolor
  • En av de bästa högskolorna i nationen för dina pengar - CNNMoney
  • En av Amerikas bästa Bang-for-the-Buck Colleges - Washington Monthly


Programbeskrivning

Seton Halls MSN, HSA-program förbereder eleverna att framgångsrikt utföra som ledande sjuksköterskor i dagens hälso-reformmiljö. Studenterna utbildar sig i kompetens inom omvårdnad, ekonomi, strategisk planering, verksamhet och vårdleverans till advokat för kvalitetsvård samtidigt som man tar itu med omkostnaderna. Programmet ger en omfattande förberedelse som behövs för administrativa omvårdnadsroller genom en årlig forskningsdag, regelbunden fallanalys, fältforskning, intervjuer och budgetskapande. Studenter får dessutom exponering för patientvård och sjuksköterska och icke-sjuksköterska ledare genom två praktikplatser, en inom förvaltad vård och ersättning praktik och en annan inom hälso-administrationen. Efter avslutad program kan utexaminerade sitta för American College of Healthcare Executive (ACHE) styrelsexamen för att uppnå diplomatstatus eller den amerikanska sjuksköterskeprocesscentralen (ANCC) Nursing Administrator Exam eller Commission for Case Manager Certificate Examination (CCMC).


Karriärutsikt

Enligt den amerikanska presidiet för arbetsstatistik beräknas roller för sjukvårdspersonal, som för närvarande erbjuder en medianlön på 94 500 dollar, öka med 17 procent under det närmaste decenniet. Förutom de typiska rollerna på sjukhus, kommer MSN-HSA att förbereda kandidater för verkställande anställning i administrerade vårdorganisationer, sjukförsäkringsplaner, hemvårdsinrättningar och icke-vårdrelaterade industrier. Representativa befattningar är vice vd för fallhantering, chefssekreterare, vice vd för patientvårdstjänster, vice vd för finans till sjukhus, sjukhuschef, klinisk sjuksköterskedirektör och chefsjuksköterskor.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Seton Hall University Online

Senast uppdaterad October 8, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
24 månader
Deltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - South Orange, New Jersey
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - South Orange, New Jersey
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan