Master of Science in Healthcare Services Management

Allmänt

Programbeskrivning

Programmet

Master of Science in Healthcare Services Management är ett 36 hp-timmarsutbildningsprogram som är utformat för att förbereda proffs med affärskunskap och analytiska färdigheter för att leda operativ excellens för organisationer i sjukvårdsleveranssystemen och deras utökade leveranskedjor. Programmet anpassar en affärsinriktad och praxisbaserad MBA-läroplan och erbjuder både ledningsspår för sjukvårdspersonal som bedriver ledarpositioner och analysspåret för sökande som är intresserade av att tillämpa beskrivande och prediktiv analys för att informera om beslutsfattande. Det förbereder företagsledare som kan hjälpa vårdgivare att uppnå operationell kompetens i en snabbt föränderlig miljö genom kvalitetsförbättring, kostnadsminskning och hantering av patientupplevelser. Med ökande utmaningar med ökande kostnader, ökad konkurrens och strikt reglering behöver sjukvårdsindustrin ledare som inte bara förstår hälso- och sjukvårdssammanhanget utan också kan använda analytiska färdigheter för att leda en ny väg för operationell expertis.

 • Heltid (12 eller fler högskolepoäng / termin)
 • Deltid (11 eller färre poäng / termin)
 • Programmet kan avslutas på bara ett år (heltid, snabbspår)
 • 36 högskolepoäng (12 kurser)
 • Hybridformat online och personliga klasser (campus i New Brunswick)

Jobbtitlar på Rutgers MSHSM Alums

 • Projektledare
 • Kontors chef
 • Regional laboratoriechef
 • Direktör för internationell strategi
 • Fakultetspraktikchef
 • Hälsoanalytiker
Potentiella jobbtitlar Potentiellt årslön
Senior Operations / Business Manager $ 144.000
Sjukans VD för processförbättring $ 126.677
Sjukvårds- och hälsovårdschef $ 106.070
Practice Manager $ 82.000
Hälsoanalytiker $ 80,000

Topp arbetsgivare för Rutgers MSHSM Talent

 • Memorial Sloan Kettering Cancer Center
 • Barnasjukhus i Philadelphia
 • RWJ Barnabas Health
 • Johnson
 • United Health

Vanliga frågor

Jag är läkare, sjuksköterska, läkares assistent - varför skulle det här programmet gynna mig?

När läkare, sjuksköterskor och andra kliniker som du flyttar från kliniska vårdroller till ledar- och ledarskapspositioner hittar de ett starkt behov av att vara bättre rustade för att hantera patientens vård och affärssida. Precis som kunskap och bästa praxis behövs för att ta hand om en patients medicinska behov, finns det en rik mängd kunskap och bästa praxis som utvecklats för att driva patientomsorgssystem effektivt och effektivt. Vårt program förbereder dig med den kunskap och det förtroende du behöver för att lyckas som chef och ledare för en hälso- och sjukvårdsorganisation.

Varför har detta program slut på en handelsskola? Kommer det verkligen att gälla sjukvård?

Hälsoorganisationer står inför liknande utmaningar som andra serviceföretag när det gäller tillgänglighet, servicekvalitet och lönsamhet. Ur detta perspektiv är en affärsskola ett idealiskt hem för ett sådant sjukvårdshanteringsprogram, eftersom vi känner till företag, ekonomi, marknadsföring och verksamhet i olika sammanhang. Här på RBS har vi en fakultet i världsklass med expertis och erfarenhet, inte bara i allmänna frågor som gör och bryter företag utan också inom sjukvårds-, försäkrings- och läkemedelsindustrin. Några av dem är också involverade i klinisk forskning. Att driva en solid verksamhet är avgörande för patientvård. Precis som din vetenskapsgrad förberedde dig för att hjälpa patienter kliniskt, kommer en affärsgrad med inriktning på hälso- och sjukvård att hjälpa dig att tjäna detta utrymme i en ledningsroll.

Hur lång tid tar det för mig att slutföra detta program på deltid?

Om du deltar på heltid kan du slutföra programmet inom två år. Arbetande studenter kan också följa programmet på deltid och måste avsluta examen inom tre år.

Affordable Care Act har förändrat hur mitt sjukhus gör affärer. Kommer detta program att hjälpa mig förstå konsekvenserna av denna nya lag och hur jag ska följa?

Absolut! ACA förändrar hur sjukhus och andra leverantörer gör affärer över hela vårdsektorn. Våra kurser, som ofta undervisas av utövare och ledande forskare, kommer att behandla nyckelfrågor och problem angående ACA-efterlevnad. Specifikt kursen Healthcare Legal

Jag arbetar inom farma, sjukförsäkringsbranschen. Finns det något värde i att bedriva denna typ av examen?

Ja. Detta program fokuserar på vårdgivare och deras utökade leveranskedjor, som inkluderar läkemedels- och försäkringsindustrin, liksom apotek, grossister och företag som hanterar läkemedelsförmåner. Som läkemedels- eller sjukförsäkringsprofessionell hjälper den här graden dig att förstå patientförsörjningssidan bakom alla dina anspråk och farmaceutiska föreskrifter och praxis.

Jag har precis tagit examen från sjukskolan, men jag har ingen arbetslivserfarenhet och vill bedriva en magisterexamen direkt. Är detta rätt program för mig?

Ja, särskilt om du vet att du någon gång vill växa till en ledningsposition som kommer att kräva att du är kunnig i hanteringen av personal, budgetar, ekonomi, efterlevnadsproblem och leveranskedjan. Medan majoriteten av våra studenter har klinisk arbetslivserfarenhet innan de går in i vårt program, diskvalificeras du inte från godkännande om du ännu inte har arbetat.

Jag har en examen i folkhälsa och vill arbeta på en allmän klinik. Hur hjälper det mig?

Om du vill arbeta i en ledningsfunktion för patientvård, till exempel i folkhälsokliniker, ja. Detta program kommer att gynna dig. Även om vårt program inte kommer att utrusta dig specifikt för att bygga program för eller främja folkhälsoprogram, kommer det att förbereda dig för att hantera kliniker och personal i folkhälsoinställningar.

Är detta program baserat i Newark eller New Brunswick?

Personliga klasser kommer främst hållas i New Brunswick.

----

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

A Rutgers business education prepares students for success – not just in their chosen fields but also in their lives. From our comprehensive undergraduate courses to our highly rated MBA program, a Ru ... Läs mer

A Rutgers business education prepares students for success – not just in their chosen fields but also in their lives. From our comprehensive undergraduate courses to our highly rated MBA program, a Rutgers education is a life-changing experience that gives the student the skills and knowledge to compete globally while broadening their appreciation for how the world works. Many describe it as one of the most rewarding experiences of their lives – professionally and personally. Läs mindre
New Brunswick , Newark , Jersey City , Morristown + 3 Mer Mindre