Read the Official Description

  • Varaktighet: Två år på deltid
  • Avancerad status: Ring oss för att se om du kvalificerar dig
  • Studieperioder: Jan, Mar, Apr, Juli, Aug, Okt
  • Avgifter: $ 2300 per enhet, ta reda på FEE-HELP
  • Enheter: 12

Bygg dina möjligheter för optimal patientvård

Mental hälsa är en växande fråga, så det finns ett behov av högkvalificerade sjukvårdspersonal för psykisk hälsa för att säkerställa att konsumenterna får bästa möjliga vård.

Studiera en doktorandhälsovårdsutbildning på nätet med Southern Cross Universitys internationellt erkända Hälso- och humanvetenskapliga skola. I detta program kommer du att lära dig av ledande och kliniskt aktiva psykiatriska sjuksköterskekademiker; och få tillgång till aktuella och kliniskt relevanta, bevisbaserade kurser genom en responsiv och interaktiv inlärningsmiljö.

Detta program är utformat för att förbereda sjuksköterskor för roller inom offentliga och privata hälsovårdsinställningar och för att skapa en djup förståelse för hur man effektivt kan svara på personer som upplever psykiska utmaningar.

Denna omvårdnadskurs är erkänd av Australian College of Mental Health Nurses (ACMHN) och kursen speglar direkt National Framework for Postgraduate Mental Health Nursing Education. När du är klar kan du använda din nya kvalifikation som en del av kraven för att bli en behörig psykisk sjuksköterska.

Det är också det första forskarutbildningen i sitt slag, utvecklat mot de senaste mentala industrinivåerna enligt Australian College of Mental Health Nursing.

  • Nuvarande, kliniskt relevanta kurser som levereras av den internationellt erkända hälso- och humanskolan
  • Få tillgång till en interaktiv och responsiv inlärningsplattform som möjliggör vätskekommunikation mellan studenter och akademiker
  • Din Pathway till att bli en legitimerad psykisk sjuksköterska av Australian College of Mental Health Nurses
  • Löpande stöd under hela din studieresa från en dedikerad Student Success Advisor

För att lära dig mer om enheter, inmatningskrav, studiealternativ och karriärmöjligheter fyller du bara i formuläret till höger för en detaljerad programbroschyr.

Program taught in:
Engelska

See 2 more programs offered by Southern Cross University (Online) »

Last updated March 12, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Duration
2 år
Deltid
Pris
2,300 USD
per enhet
Deadline
By locations
By date