Read the Official Description

  • Varaktighet: Två år på deltid
  • Avancerad status: Ring oss för att se om du kvalificerar dig
  • Studieperioder: Jan, Mar, Apr, Juli, Aug, Okt
  • Avgifter: $ 2050 per enhet, ta reda på FEE-HELP
  • Enheter: 12
  • Rankningar: Nursing Research rankades högst möjliga klassificering i ERA: s nationella rapport.

Förbered för framtiden för vården

Sjukvård är Australiens största industri. Det växer, men det förändras också. Vi lever längre men vi vill också leva bättre. Utmaningen för hälsovården är att planera, reagera på och effektivt hantera förändringar i en komplex och upptagen miljö.

Dr Louise Horstmanshof, kurskoordinator för Master of Healthcare Leadership online på Southern Cross University, säger att "vi förbereder oss på många sätt för en okänd framtid".

I stället för att fokusera på någon hälsodisciplin, är Online Master of Healthcare Leadership utformat för att ge dig ett brett, tvärvetenskapligt perspektiv på det förändrade ansiktet i vården. Du kan vara en registrerad sjuksköterska med många års erfarenhet och vill gå direkt från vården, eller du kan vara från en allierad hälsobakgrund, till exempel fysioterapi, osteopati, rådgivning eller optometri, som vill börja din egen övning.

Oavsett din hälsa bakgrund, ger en mästare i vårdledning ledarskap online ger dig mer flexibilitet, fler möjligheter och mer överförbara färdigheter du kan ta med dig i framtiden.

För att lära dig mer om enheter, inmatningskrav, studiealternativ och karriärmöjligheter fyller du bara i formuläret till höger för en detaljerad programbroschyr.

Program taught in:
Engelska

See 2 more programs offered by Southern Cross University (Online) »

Last updated March 12, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Duration
2 år
Deltid
Pris
2,050 USD
per enhet
Deadline
By locations
By date