Master of Health Services Management (Griffith University)

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Griffith University

Handla om

Detta program ger dig en bred och varierad bas av specialisthälsovårdskurser. Den är skräddarsydd för akademiker eller chefer av hälsovårdstjänster som vill utveckla sin kompetens och förståelse för samtida hälsovårdshanteringsfrågor såväl som för de personer som ska påbörja en karriär inom hälsovårdssektorn. Detta program har utvecklats för att stödja elever och karriärmöjligheter att arbeta både i det singaporeanska hälsovårdssystemet och i andra asiatiska vårdtjänster och -system. Karriär kan vara tillgängliga för yrkesverksamma som är intresserade av att flytta in i hälso- och sjukvårdsområdet eller för yrkesverksamma inom hälso- och sjukvårdspersonal som söker framsteg, breddar sin expertis och / eller flyttar in i förvaltningen.

Professionell ackreditering

Accredited av Australasian College of Health Service Management (ACHM). ACHSM är den högsta professionella kroppen för hälsoansvariga i Australasien och sammanför hälsorelaterade lärare, nätverk och delar idéer. Högskolans uppgift är att erkänna, utveckla och stödja ett effektivt ledarskap och ledning för hälsa för att leverera kvalitativa tjänster och förbättra hälsa och välbefinnande.

Programstruktur

Varje kurs i detta program är 10-poäng förutom Health Project, som är 20-poäng, och MHSM-avhandling, som är 40-poäng över 4 delar. För att vara berättigad till utmärkelsen Master of Health Services Management måste en student fylla 120 poäng. För att vara berättigad till examen programmet med en examen certifikat i Health Services Management, måste en student förvärva 40-poäng.

 • Sjukvårdssystem
 • Ledarskap i ledning för hälso-och sjukvård
 • Hälsoekonomi
 • Ändra hanteringen i dynamiska hälso- och sjukvårdssystem
 • Hälsoinformatik
 • Health Finance och Project Management
 • Hälsa Arbetskraft
 • Översätta klinisk innovation till arbetspraxis
 • Hälsopolitik och planering
 • Grunden för forskningsundersökning i hälsa
 • Strategiskt beslutsfattande i hälsa
 • Tillämpad etik och lag för chefer för hälsovårdstjänster
 • Planering och innovation inom hälso- och arbetskraften
 • Hälsoprojekt
 • MHSM-avhandling

Ingångskrav

Sökande för tillträde till Master of Health Services Management kommer normalt att:

 • Ha en bachelorgrad på ett hälsovårdsområde som folkhälsa, hälsovårdshantering, miljöhälsa, allierad hälsa, medicin, omvårdnad, psykologi, klinisk forskning och biomedicinsk hälsa
 • ELLER har slutfört Graduate Certificate in Health Services Management som erbjuds av Griffith University (dessa studenter kommer att vara berättigade till 40 poäng för avancerad status mot masterprogrammet)
 • ELLER inneha en Graduate Certificate, Graduate Diploma eller Bachelor Honours Degree på ett hälsorelaterat område som folkhälsa, Hälsovårdshantering; Miljöhälsa Allierad hälsa, medicin, omvårdnad, psykologi,

Klinisk forskning och biomedicinsk hälsa (studenter som är godkända med en av dessa kvalifikationer kommer att ha rätt till upp till 40 kreditpoäng mot kandidatprogrammet beroende på vilka kurser som har fullgjorts i den tidigare kvalifikationen).

Sökande med omfattande erfarenhet av hälsovårdsledning som inte har kvalifikationer som anges i ovanstående krav kan komma in i Graduate Certificate in Health Service Management med framsteg till Master of Health Services Management som är beroende av en minimumskurs i alla kurser.

Leverans och bedömning

 • Du kan planera ditt studie schema i din egen takt i varje trimester
 • Kurser undervisas fullt ut av Griffith University fakultet
 • Föreläsningar / Workshops för varje kurs är 16 timmar via blockundervisning med undantag för Hälsoprojektet 14 timmar
 • 100% uppdragsbaserat program

Graduation and Degree

Studenter som framgångsrikt slutför och godkänt de moduler som anges i kursstrukturerna kommer att tilldelas Master of Health Services Management från Griffith University.

Den utdelade graden kommer att vara densamma som för kandidaterna på campus.

Undervisningsavgifter

Den totala avgiften täcker universitetsregistrering, föreläsningar / tutorials / workshops och bedömningar såsom uppgifter / tester / tentor / projekt (i förekommande fall), programmaterial i digitalt format, examen (om tjänat) och utskrift.

Från och med den 19 maj 2017 betalas SkillsFuture Credit som används för ett program på Kaplan (med förbehåll för SkillsFutures godkända programlista) direkt till Kaplan Higher Education Institute.

Om du vill använda ditt SkillsFuture Credit kan du göra ditt anspråk upp till 60 dagar före programmets start till dagen för programstart (med verkan från 21 april 2017). Enligt SkillsFuture SG är denna fönsterperiod tillräcklig för att enskilda kan göra anspråk på att underlätta tidigare programregistrering.

När du gör anspråk ska du informera din programkonsulent om avsikt att använda din SkillsFuture Credit och att begära att det aktuella beloppet kompenseras mot de kvalificerade programavgifterna. Därefter kan du skicka in fordran via SkillsFuture Credit Portal för det belopp som ska betalas till Kaplan Higher Education Institute för ditt registrerade program.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Kaplan’s vision is to become Singapore’s “Private Education Institute of Choice”, and we are committed to helping our students achieve their career and educational goals through lifelong learning oppo ... Läs mer

Kaplan’s vision is to become Singapore’s “Private Education Institute of Choice”, and we are committed to helping our students achieve their career and educational goals through lifelong learning opportunities. Läs mindre
Singapore , Singapore , Singapore + 2 Mer Mindre