Master of Health Leadership

University of British Columbia - Faculty of Applied Science

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Master of Health Leadership

University of British Columbia - Faculty of Applied Science

MHLP-programmet i klinisk utbildning har fått godkännande av ministeriet - ansökningar accepteras för intaget i januari 2019.

Master of Health Ledarskap och Policy (MHLP) i klinisk utbildning är ett intensivt ettårigt utbildningsprogram för vårdgivare som vill utveckla sin expertis i att analysera övningstrender och utforma och leverera klinisk utbildning för att ta itu med nya trender. Som examen av detta program kommer du att ha tekniska och ledande färdigheter för att skapa omsorgsfulla, samarbetsvilliga kliniska utbildningsmiljöer. Du kommer att vara beredd att utveckla pedagogiska och affärsstrategier för att säkerställa att kliniker inom din vårdorganisation uppfyller praxis och ackrediteringsstandarder inom olika discipliner.

Propel din karriär framåt

Denna unika magisterexamen kommer att:

  • Fördjupa dina kunskaper och färdigheter så att du kan utforma, leverera och utvärdera kliniska utbildningsprogram.
  • bredda din förståelse av politik, ledarskap och affärsmetoder som är relevanta för klinisk utbildning
  • fördjupa dig i en dynamisk lärmiljö som innehåller seminarier, laboratorie- och kliniska simuleringar, workshops och andra innovativa undervisningsstrategier.
  • ger dig verkliga lärande möjligheter när du samarbetar med experter från fakulteten och industrin. och
  • hjälpa dig att fördjupa din karriär genom att balansera en teknisk specialisering i klinisk utbildning med fördjupade ledarkurser om projektledning, affärer och kommunikation.

Behörighetskrav

Du är berättigad till detta program om du uppfyller MHLP-antagningskraven och du har:

  • en grundutbildning i hälso- och sjukvården (t.ex. inom omvårdnad, socialt arbete, arbetsterapi, dietetik eller medicin) och
  • tre till fem års relevant arbetserfarenhet.

Som examen i detta program kommer du att ha färdigheter att styra interprofessionella kliniska team och hantera verksamheten inom vården - människor, system och resurser - inom ett kliniskt sammanhang.

Kursinformation

MHLP i klinisk utbildning är ett 12-månaders heltidsprogram. Många av kurserna du tar kommer att anta ett omklädt klassrumsformat. Det innebär att du kommer att förväntas granska kursinnehållet före tid i klassrummet, genom läsningar eller titta på föreläsningsvideor. Under klassrummet kommer du att vara engagerad i diskussioner och aktiviteter för att tillämpa det du har lärt dig. Detta kan omfatta fallstudier, gruppprojektarbete och experiment och demonstrationer.

Karriärmöjligheter

Det finns en ökande efterfrågan på kliniska utbildare inom utbildningsinstitutioner och hälsovårdsorgan. Inte bara måste dessa viktiga vårdpersonal ha en stark grund för kompetens inom klinisk praxis, men de måste också leda, hantera och inspirera lag. Detta program, med sitt dubbla fokus på att stärka dina färdigheter i de tekniska aspekterna av klinisk utbildning och fördjupa din kapacitet som ledare, hjälper dig att ta din karriär i nya riktningar.

Kosta

  • Internationella studenter: CAD 48,801,40 per år
  • Kanadensiska studenter: CAD 28.652,62 per år

Observera att UBC kurs- och studentavgifter godkänns av styrelsen efter samråd med studenter och kan komma att ändras under kommande akademiska år. 2020-studieavgifterna meddelas tidigt 2019.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad October 6, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Varaktighet
1 år
Heltid
Price
Pris
9,550 CAD
Internationella studenter: CAD 48,801,40 per år; Kanadensiska studenter: CAD 28.090 per år
Information
Deadline
Locations
Kanada - Vancouver, British Columbia
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Jan. 2019
Kanada - Vancouver, British Columbia
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan