* Applikationssystemet öppnas den 2 januari 2019.

MHLP i klinisk utbildningsprogram är för vårdgivare som vill utveckla sin kompetens vid analys av övningstrender och att utforma och leverera klinisk utbildning för att ta itu med nya trender.

Hälsovårdssektorn står inför oöverträffad förändring som en konsekvens av framväxande teknik, nya metoder för att tillhandahålla vård och flytta demografiska profiler. Det finns ett brådskande behov av högkvalificerade kliniska lärare som kan analysera övningstrender, identifiera lärandebehov och utveckla pedagogiska strategier för att möta kraven inom ett brett spektrum av kliniska praktiska sammanhang.

Som klinisk pedagog är du en ledande medlem av ledningsgruppen. Du måste ha en stark grund i klinisk praxis, och du måste leda, hantera och inspirera lag. Med ett dubbelt fokus på att stärka dina färdigheter i de tekniska aspekterna av klinisk utbildning och fördjupa din kapacitet som ledare, kommer det här programmet att hjälpa dig att ta din karriär i nya riktningar.

MHLP är en 12-månaders examen som börjar i januari. Medan 60 procent av dina kliniska utbildningskurser kommer att fokusera på din tekniska specialisering, är resterande 40 procent ledarskapsutvecklingskurser som förbättrar din verksamhet, kommunikation och människors kompetens. Leverans av ledning och ledarskapskurser är i samarbete med UBC : s Sauder School of Business.

Vad gör detta program unikt?

Det tar bara 12 månader att slutföra programmet och få en MHLP-grad. Från och med januari, i programmet för klinisk utbildning kommer du att:

 • Dämpa dina tekniska färdigheter
 • Skärpa din affärsförmåga
 • Utveckla som ledare
 • Samarbeta med branschpartners

MHLP-studenter måste ha yrkeserfarenhet innan programmet startas. Det innebär att du kommer att bli en del av en mogen studentkohort med en mängd olika yrkes- och karriärupplevelser att dra på när du samarbetar med projekt med varandra. Tillgång till denna mångfald av kunskap och erfarenhet är avgörande för din utveckling.

Högskoleförmåner

En Master of Health Leadership and Policy (MHLP) grad från UBC ger dig referenser och kunskaper för att självklart gå in i positioner med större ansvar eller göra övergången till ett nytt hälsovårdsområde.

Utforska bästa praxis i klinisk utbildning

Kliniska utbildningskurser är en rigorös kombination av teori och bevisbaserad praxis. Du lär dig att utveckla pedagogiska strategier för att stödja förändringar inom en träningsinställning och se till att kliniker inom din vårdorganisation uppfyller praxis och ackrediteringsstandarder inom olika discipliner.

Lär dig språket i näringslivet

Klinisk kunskap är inte tillräcklig. Genom kurser som erbjuds av UBC Sauder School of Business får du grundläggande affärsförmåga, vilket förbättrar din förståelse av breda baserade managementkoncept.

Förstå och påverka policy

Hälsovårdspolitiken bestämmer hur hälsovården organiseras och levereras. Du kommer att undersöka hur hälsopolitiken informerar klinisk praktikutbildning och lär dig hur du effektivt utvecklar och påverkar politiken.

Bli en trygg ledare

Ledarskapsutveckling är inbäddad genom hela programmet, vilket ger dig löpande möjligheter att leda lag och projekt och stärka dina interpersonella färdigheter.

Få en professionell magisterexamen från ett världsklass universitet

UBC är ett av världens 40 största universitet och dess program och professorer har ett globalt rykte för excellens. Fakulteten för tillämpad vetenskap är hem till en av Nordamerikas främsta vårdskolor, med anmärkningsvärda styrkor inom klinisk utbildning och vårdvård.

UBC Sauder School of Business rankas först i Kanada och 38: e i världen för företags- och managementstudier, och skolan är känd för sitt engagemang för rigorös, relevant och erfarenhetsundervisning.

Expand ditt nätverk

Som student i MHLP i klinisk utbildningsprogram växer du ditt personliga och professionella nätverk genom att:

 • lärande från världsberömda fakultetsmedlemmar - vårdpedagoger kända för sin excellens inom forskning och undervisning
 • studerar tillsammans med motiverade kamrater som ger ett varierat utbud av arbetslivserfarenhet och perspektiv till programmet
 • tar affärskurser med studenter från andra yrkesutbildade program i Applied Sciences - engagerade och ambitiösa yrkesverksamma inom MHLP i Senior Care Program och studenter i multidisciplinära Master of Engineering Leadership (MEL) program

Gå längre

Kliniska lärare som har en djup förståelse för bästa praxis inom utbildning och är bekanta med affärsidéer är väl positionerade för att leda förändringar i karriären och deras organisationer. Våra kandidater kommer att ha kunskap och expertis för att säkert gå in i eftertraktade positioner och nya områden inom vårdpraxis.

Allmänna krav

 • Grundutbildning med ett totalt genomsnitt på 76%
 • Dokument som styrker ditt nuvarande medborgarskap (vanligtvis ett pass eller annat medborgarskapsdokument från ditt land) eller ditt kanadensiska permanenta hemvist

Programspecifika krav

 • Grundläggande hälsovårdspersonal (t.ex. inom omvårdnad, socialt arbete, arbetsterapi, dietetik eller medicin)
 • Tre eller flera års relevant arbetslivserfarenhet

Engelska språkkrav

Om du har avslutat din examen vid ett universitet utanför Kanada där engelska inte är det primära undervisningsspråket måste du tillhandahålla resultat av en engelskspråkig färdighetsprövning som en del av din ansökan:

 • Om din kandidatexamen eller kandidatexamen avslutades utanför Kanada vid ett engelsktalande universitet accepterar vi ett officiellt bevis på engelska kunskapsbrev från universitetet som säger att det primära språket för undervisningen för din examen var engelska.
 • Om din grundutbildning eller magisterexamen inte lärdes på engelska måste du tillhandahålla en giltig engelskspråkighet:
  • TOEFL (Engelska som främmande språk):
   • En lägsta poäng på 90 (internetbaserad tentamen) med minsta komponentspoäng på 22 [i läsning, lyssning] och minsta komponentspoäng på 21 [skriftligt, talande]
   • Minsta poäng 55 vardera för läsning, lyssnande och skrivning (i det pappersbaserade testet), med 4,0 på testet av skriven engelska (TWE).
  • IELTS (International English Language Testing Service): Minsta övergripande bandpoäng på 6,5 med ingen annan komponentpoäng mindre än 6,0 av det akademiska (inte generellt) IELTS-testet
 • Engelska språkkunskaper måste ha tagits inom de senaste 24 månaderna vid inlämning av ansökan. Om dina engelska språkkunniga resultat upphör att gälla, måste du skicka in de officiella resultaten (utöver de inofficiella resultaten som skickas med din onlineansökan) till University of British Columbia, Graduate School Admissions Department (IELTS) eller med kod 0965 (TOEFL). Officiella testresultat måste tas emot direkt från den utfärdande organisationen före utgången av 24 månaders utgångsdatum. Avdelningen ansvarar inte för studenter som inte kan lämna in sina resultat efter det att de har löpt ut.
 • Eleverna måste skicka sina officiella testresultat direkt till UBC via anvisningarna för inlämning av dina dokument för att din ansökan ska vara fullständig.

Karriärmöjligheter

Kliniska pedagoger spelar en viktig roll för att utbilda pre-licensure kliniker och säkerställa den pågående professionella utvecklingen av praktiserande proffs. Du kommer att utveckla verktygen för att skapa omsorgsfulla och samarbetsvilliga kliniska utbildningsmiljöer, så att kliniker kan uppfylla praxisstandarder och ge responsiv, patientcentrerad vård. Det förväntades att utexaminerade skulle följa karriär inom utbildning för patientvård och yrkesverksamma, förändringshantering, programhantering för hälsovårdstjänster och ledare inom kvalitets-, säkerhets- och systemförbättring.

Program undervisas på:
Engelska

Se 4 fler kurser från University of British Columbia - Faculty of Applied Science »

Senast uppdaterad December 24, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Jan 2020
Duration
1 år
Heltid
Pris
9,550 CAD
$ 9,550.87 Undervisning per år för kanadensiska medborgare, fast bosatta, flykting, diplomat; $ 16 755,15 Undervisning per år för internationella studenter
Deadline
Kontakt Skolan
1st Round: May 1, 2019 2nd Round: August 1, 2019 Final Round: October 1, 2019
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Jan 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
1st Round: May 1, 2019 2nd Round: August 1, 2019 Final Round: October 1, 2019

Jan 2020

Location
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
1st Round: May 1, 2019 2nd Round: August 1, 2019 Final Round: October 1, 2019
Slutdatum

UBC Master of Health Leadership & Policy (MHLP) professional master's