Bly med medkänsla Hantera med vård.
St Mary's University of Minnesota hjälper dig att leda med självförtroende för att uppnå dina hälso- och mänskliga tjänster.

Högnivåhantering och administratörsuppdrag väntar på att fyllas i den snabbväxande hälso- och människa-tjänsten. Med de färdigheter du får i Online Master of Arts i hälsa och mänskliga tjänster Administration program från Saint Mary University of Minnesota, kommer du att vara redo att driva en uppfyllande och givande ledarskap karriär med den inkomst och möjlighet du förtjänar.

Få dessa grundläggande färdigheter i Online Master of Arts i hälso- och sjukvårdsprogrammet med valfria specialiseringar inom mänskliga tjänster eller vårdadministration:

  • Utveckla starka ledarskaps- och ledningsförmåga för att främja kvalitet och hållbarhet i en rad olika vård och mänskliga tjänster.
  • Förstå effektiv personalhantering för att maximera prestanda och säkerställa kvalitetsvård.
  • Förstå de olika reglerna och principerna eftersom de påverkar vårdens kvalitet och prisvärdhet.
  • Mästare ekonomisk förvaltning för att hålla din hälsa och mänskliga tjänster organisation framgångsrik och ljud i snabbt föränderliga tider.
  • Möjlighet att förbereda sig för licensure som en långsiktig vårdadministratör i Minnesota.
Om du vill lära dig mer om Saint Marys online Master of Arts i Hälsa och Human Services Administration, fyll i formuläret för att begära mer information.
Program undervisas på:
  • Engelska

Se 2 fler kurser från Saint Mary's University of Minnesota Online »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum