Master i sportterapi

University of Lincoln

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Master i sportterapi

University of Lincoln

Kursen

Kursen är utvecklad för att utveckla färdigheter i förstahandshjälps- och traumahantering, klinisk skada bedömning och kompetens vid planering och genomförande av lämpliga behandlings- och rehabiliteringsprogram för en rad olika skador på sporten. Programmet är baserat på kärnsporter terapi moduler.

Som student har du möjlighet att utveckla kompetensen för att utnyttja sport och träningsprinciper för att optimera prestanda. Du har möjlighet att lära dig att omedelbart sköta skador och förmågan att ge grundläggande livsstöd i en rekreations-, tränings- och konkurrensmiljö. Dessutom kan du utveckla färdigheterna att undersöka och tillämpa forskningsresultat på sportterapi.

ackrediteringar

Denna kurs är ackrediterad av Society of Sports Therapists.

Hur du studerar

Studenter har möjlighet att lära sig genom olika undervisnings- och inlärningsmetoder, inklusive föreläsningar, seminarier, webbaserade resurser och forskningsinriktad undervisning. Workshops och praktiskt arbete kommer också att bidra till att utveckla de kompetenser som krävs.

Den bedömningsstrategi som antagits inom MSc Sports Therapy återspeglar programmets betoning på tillämpad praxis och utveckling av en rad kommunikationsförmåga. I alla bedömningar förväntas studenten dock visa en lämplig förståelse för relevanta teoretiska problem. Bedömningstyper varieras för att uppfylla de ämnesspecifika kraven i varje modul och kan omfatta portfölj, reflekterande skrivning, praktisk, uppgift, presentation eller avhandling.

Hur man bedöms

Programmet använder ett komplett utbud av bedömningar inklusive:

  • Portfölj
  • Reflekterande skrivande
  • Praktisk
  • Uppdrag
  • Avhandling

Bedömning Feedback

University of Lincoln policy för utvärderingsåterkoppling syftar till att säkerställa att akademiker återkommer i kursbedömningar till dig omedelbart - vanligtvis inom 15 arbetsdagar efter inlämningsdagen.

Ingångskrav

Första eller andra klassens hedersexamen i idrotts- och träningsvetenskap och en lyckad intervju.

En sökande kan också övervägas med en alternativ examen om den är stödd av bevis på förmåga till ämnet genom erfarenhet eller utbildning. Det förväntas att detta skulle vara från arbetsmiljön, ytterligare kvalifikationer eller volontärarbete.

Tillfredsställande förbättrade DBS kontroller kommer att krävas av alla sökande före godkännande på kursen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
University of Lincoln

Senast uppdaterad September 3, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Varaktighet
1 - 2 år
Deltid
Heltid
Price
Pris
15,700 GBP
International | Hem / EU: £ 7 300
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Boston, England
Startdatum : Aug. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Aug. 2019
Storbritannien - Boston, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan