Läs den officiella beskrivningen

Kinesiologi utvecklas. Så kan du.

Fältet för tillämpad hälso- och träningsvetenskap förändras varje dag. Hälsoorganisationer - från fitnesscentra till atletiska avdelningar till sjukvårds wellness-program - söker yrkesverksamma som kan hålla sig uppdaterade. Har du vad som krävs? Vi tror det. Och vi kan hjälpa dig att få examensbevis i träningsfysiologi för att bevisa det!

Ett kliniskt fokus.

Om du planerar att gå vidare till en klinisk karriär lägger du in denna klinikalternativ på klinisk erfarenhet som förbereder dig för doktorandutbildning.

Få praktisk erfarenhet.

Vårt program infunderar undervisning, coachning och forskningsbaserade begrepp som kombinerar erfarenhets- och teoretiskt lärande. Du får förståelse för den biovetenskapliga undersökningen av mänsklig rörelse och dess roll i att förbättra funktionaliteten för alla individer.

Välj din väg.

Du bestämmer. Det finns tre spår för att slutföra vårt mastersprogram - försvara en doktorsavhandling, slutföra ett forskningsprojekt eller bedriva en doktorandutbildning som kombinerar träningsvetenskapliga koncept med Briar Cliffs uppdrag att betjäna och utmana samhället.

Program undervisas på:
Engelska

Se 3 fler kurser från Briar Cliff University »

Senast uppdaterad August 8, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
2 år
Heltid
Pris
15,456 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum