Master i bioteknik

The University of Western Australia

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Master i bioteknik

The University of Western Australia

Unikt i Australien erbjuder denna kurs en grundlig grundning i toppmodern bioteknik i kombination med utbildning inom företagsekonomi, kommersialisering och immateriella rättigheter (IP) skydd med specialiseringar inom biokemi och molekylärbiologi, miljöbioteknik, genetik och uppfödning eller genetik och genomik.

Med världsledande forskningspersonal, företagsexperter och mentorer inom bioteknikföretag har du de grundläggande akademiska och affärsmässiga färdigheter som behövs för att göra ett viktigt bidrag till bioteknikområdet.

Om kursen

Bioteknik blir snabbt centralt för våra liv. Användningen av växter, djur och bakterier, förstärkt av områden som genetik och genomik, ger upphov till nya mat-, fiber- och kemiska produktionsvägar, nya strategier för miljöskydd och förvaltning samt utbildning av nästa generations biomolekylära forskare. Detta är ett signaturprogram som skiljer oss från andra universitet genom att erbjuda en grundlig grundning i toppmodern bioteknik och kombinera detta med utbildning i företag och kommersialisering. Detta innefattar att utveckla teorin om genetik och molekylärbiologi parallellt med kompetensutbildning i praktiska tekniker som genomik, proteomik, metabolomik, rekombinanta DNA-metoder och grundläggande och avancerad bioinformatik.

Nuvarande strömmar innefattar tillämpning av bioteknik till växt- och djuravel, miljöbioteknik, genetik och genomik, biokemi och molekylärbiologi och kommersialisering .

Denna korsfakultetskurs bygger på personalens kompetens inom UWA Business School, affärsänglar och mentorer inom bioteknikföretag för att ge de akademiska och affärsmässiga färdigheter som du behöver göra ett viktigt bidrag till bioteknikområdet nu och i framtiden. Du kan också söka alternativ från andra fakulteter. Du kommer att vara väl positionerad för att bedriva karriär i internationella forskningslaboratorier, myndigheter och den privata sektorn.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad September 17, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Varaktighet
2 år
Deltid
Heltid
Price
Pris
8,622 AUD
genomsnittlig årlig avgift. Typiskt avgiftsområde: $ 6,444.00 - $ 10,754.00.
Information
Deadline
Locations
Australien - Crawley, Western Australia
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Jan. 2019
Australien - Crawley, Western Australia
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan