Master i biofabrication

Utrecht University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Master i biofabrication

Utrecht University

Handla om

Studera 3D-tryckteknik med en biomedicinsk metod. Biofabrication kombinerar avancerade tillverkningstekniker med biologiska system för att förbereda konstruerade vävnadskonstruktioner. Du kommer att vara utrustad med en verktygslåda för att förnya sig inom detta tvärvetenskapliga område och bli en expert med gedigen förståelse samt den operativa erfarenheten av processer som 3D bioprinting, biomaterial, 3D-cellodling, datormodeller och bildbehandling.

Bli expert på ett tvärvetenskapligt forskningsområde

Förbättra din kunskap inom ett brett spektrum av områden som fysik, biologi, medicin, robotik och datavetenskap. Få forskare som går in i biofabricationsfältet har utbildats i ett så mångfacetterat ämne. Vill du bli en verkligt tvärvetenskaplig forskare? Biofabrication är en perfekt passform.

Vi erbjuder möjligheten att få en dubbel examen i Australien genom följande kurser och ett forskningsprojekt under ditt andra år, eller för att få internationell erfarenhet hos olika internationella forskningsinstitutioner över hela världen.

Varför bör du studera biofabrication vid Utrecht University

  • Skaffa en internationell dubbel examen från Utrecht University och en av partnerinstitutionerna i Australien.
  • Utför två praktiska forskningsprojekt på banbrytande forskningsgrupper.
  • Bekanta dig med innovativ vetenskap och teknik på Utrecht Biofabrication Facility vid Utrecht Science Park och samarbeta med forskare från olika avdelningar.
  • Skräddarsy din egen läroplan för att maximalt dra nytta av de många utbildningsalternativen i Utrecht och Australien.
  • Dra nytta av en omfattande läroplan. Lär dig att designa, planera, genomföra och kommunicera vetenskaplig forskning. Skriv ett övertygande forskningsförslag och förstå och tillämpa kunskaper, från biofabricationsteknik till (åter) generering av olika vävnader.

Karriärmöjligheter

Som kandidat får du en stark forskningsbakgrund i Biofabrication och en bred grundläggande kunskap om fältet, vilket gör att du kan bedriva en karriär inom akademisk (PhD) eller i industriella / kommersiella riktningar, inklusive R

Din stora forskningserfarenhet utomlands och den erhållna dubbla graden kommer att göra dig till en attraktiv kandidat för alla Biofabrication-relaterade positioner i världen.

  • DUBBEL MSC OCH Ph.D. GRAD

Om du strävar efter en doktorsexamen efter avslutad Biofabrication-programmet kan du anmäla dig till forskarutbildningen för biovetenskapliga forskarskolan i Utrecht. Således kan en dubbel MSc-grad följas av en dubbel doktorsexamen från UMC Utrecht och Queensland University of Technology.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad December 2, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
2 år
Heltid
Price
Pris
2,083 EUR
Holländska och övriga EU / EEA-studenter (lagstadgad avgift 2019-2020): € 2 083. Studenter utanför EU / EES (institutionell avgift): 2018-19: 18.690 euro, 2019-20: 19.900 euro
Information
Deadline
Locations
Nederländerna - Utrecht, Utrecht
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Nederländerna - Utrecht, Utrecht
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan