Master of Nursing for Registered Nurses

Är du en RN vill uppgradera dina kvalifikationer eller bli ledande inom hälso- och sjukvården? Vår Master of Nursing är utformad för att öka dina färdigheter i ledarskap och strategiska ledningen i den aktuella vårdpraxis. Dessutom kan anpassas alternativ för valbara kurser och forskningsmöjligheter med dina personliga karriärmål.

Studie Nursing nätet

Oavsett var du bor i världen, kan du studera på nätet med vår Master of Nursing. Våra omvårdnad kurser är utformade för online-undersökning så att du kan fortsätta att arbeta som en RN.

Karriärutfall

Vill du ha en något att säga i den strategiska inriktningen av din församling, sjukhus eller organisation? Vår Master of Nursing kommer att öka dina karriärmöjligheter inom vård och sjukvårdsorganisationen.

Behörighet

  • Registrerad sjuksköterska (certifierad kopia av ditt nuvarande årliga licensintyg krävs) med en 3-årig kandidatexamen från ett australiskt universitet eller motsvarande.
  • Även om det inte är obligatoriskt, skulle det vara fördelaktigt att ha klinisk erfarenhet som registrerad sjuksköterska.

Engelska Språkkrav

Du måste uppfylla gällande engelska krav. Detta program kräver en Minsta IELTS 6,5 eller motsvarande. Om du inte uppfyller kraven på engelska kan du ansöka om att studera ett universitetskunskapligt engelskspråkigt program.

alternativa vägar

En formell process för ackreditering av tidigare lärande (APL) kommer att användas för att bedöma sjuksköterskor, utan kandidatexamina, som vill få tillträde till programmet på grundval av motsvarande erfarenhet eller kvalifikationer. Sökande bör kontakta programansvarig om de vill utvärderas för tillträde på grundval av detta.

Program undervisas på:
Engelska

Se 5 fler kurser från University of Southern Queensland (USQ) »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Duration
18 - 60 månader
Deltid
Heltid
Pris
18,720 AUD
Inrikes fullavgift betalar för första gången av studien (ungefär)
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum