Läs den officiella beskrivningen

Master of Science i Healthcare Management (MS-HCM) ger vårdpersonal kunskap, färdigheter och förmågor som behövs för att vara effektiva sjukvårdsadministratörer och chefer. Hälso-och sjukvården är i snabb tillväxt och förändring i USA och runt om i världen, en förändring som har accelererat under det 21: a århundradet. Således ansvar sjukvårdsadministratörer och chefer ständigt omdefinieras. I denna dynamiska miljö, måste organisationer hantera för ständiga förbättringar och bibehålla flexibiliteten att svara på de senaste utmaningarna.

Detta understryker det ständiga behovet av vårdpersonal att hålla sig i takt med ny kunskap och få nya färdigheter. Detta program utvecklar proffs som förstår hur man ska hantera ideell, vinstdrivande och frivilliga sjukvårdsorganisationer i effektiva och innovativa sätt och som kan hjälpa hälsovårdsorganisationer framgångsrikt möta utmaningarna i en snabbt föränderlig miljö.

Studenter i MS-HCM-programmet förvärvar de analytiska färdigheter som behövs för att utforska nya modeller för vårdleverans och organisationsdesign. De utvecklar också de ledarskapskunskaper som behövs för att upptäcka och genomföra kreativa lösningar på problem i det nuvarande hälsovårdssystemet.medic-sjukhuslaboratoriemedicin 40.559

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från MUST University »

Denna kurs är Online, Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019