Master of Science i medicinsk teknik

International Accelerator

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Master of Science i medicinsk teknik

International Accelerator

biomedicinsk teknik

Institutionen för medicinsk teknik erbjuder avancerade studier för grader Master of Science i medicinsk teknik, och filosofie doktor i medicinsk teknik.

En examen i medicinsk teknik kan förbättra dina karriärmöjligheter eller förbereda dig för ytterligare framgång i den akademiska världen.

Våra studenter är förberedda för akademisk, klinisk eller industriell forskning och utveckling på: grundforskning inom Engineered vävnadsmodell Systems, Diagnostic Bioimaging och sensorsystem eller terapeutiska och Reparativ Neuro.

Civilingenjör i biomedicinsk teknik

Många biomedicinska ingenjörer, särskilt de som arbetar i forskningslaboratorier, behöver en examen. The Master of Science i medicinsk teknik ger studenter och praktiserande ingenjörer med teoretisk och praktisk erfarenhet som krävs för att lyckas.

Vårt program har tre mål:

  1. för att ge högt utbildad personal för att tjäna i akademiska institutioner, myndigheter, forskningslaboratorier och tillverkningsindustrin och tjänstesektorn
  2. att ge minoritetselever en stor möjlighet för avancerade forskarutbildning
  3. att tillhandahålla ytterligare minoritets akademiker till medicinsk teknik fältet, där de är mycket underrepresenterade
Vi erbjuder två spår:

Professional Track är för ingenjörer närvarande praktisera inom den biomedicinska industrin och studenter som är intresserade av att fullfölja en förvaltning karriär inom biomedicinsk industri. Det kräver 27 timmar kredit naturligtvis arbete, en tre-kredit timme Capstone projekt, och en slutlig muntlig tentamen.

Forsknings Track förbereder de studerande för vidare studier eller en karriär inom biomedicinsk forskning. På detta spår du behöver minst 24 timmar kredit naturligtvis arbete, en termin av medicinsk teknik seminarium, minst sex timmar kredit Examensarbete, eller en tre-kredit timme hörnsten projekt.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Boston, Massachusetts
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Boston, Massachusetts
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan