Läs den officiella beskrivningen

2

Programöversikt

Arbetsterapeutprogrammet erbjuder möjligheter till fördjupad studie av, och kliniska erfarenheter med, kunder i alla åldrar som har begränsad kapacitet att utföra sina förväntningar i vardagen eller löper risk att utveckla en begränsande villkor. Programmet är ackrediterat av det amerikanska rådet för arbetsterapi utbildning (ACOTE). Målet med arbetsterapi är att hjälpa människor att uppnå sin maximala nivå av självständigt liv och livskvalitet genom sanering av, anpassning till eller förebyggande av fysiska, kognitiva, perceptuella eller psykiska funktionsnedsättningar. Arbetsterapi använder samrådsprocessen förutom direkta ingripanden och arbetar med en befolkning och system samt privatpersoner.

Program Resultat

Målen för arbetsterapeutprogrammet speglar uppdrag av universitet, högskola, och program. I huvudsak är dessa att utbilda självstyrt studenter som efter examen, kommer att bli professionella kvalitets bidra till den samlade kunskap om yrket och ledarskap för yrket och samhälle. Detta kommer att åstadkommas genom inkorporering av den liberala studier del av studentens kandidatexamen i examen, yrkesutbildning i arbetsterapi. Följaktligen målen för programmet är att:

 • Utveckla arbetsterapeuter kvalitet nybörjar vars praktiken styrs av aktivitetsvetenskap och klinisk resonemang;
 • Skapa livslånga lärande som kommer att bidra till den samlade kunskap om yrket;
 • Foster elevernas attityder och professionella beteenden som är förenliga med de uppdrag av universitet, högskola och program;
 • Bistå den studerande att utveckla de färdigheter som krävs för att ge ledande roller i yrket och i samhället;
 • Ge eleverna de kunskaper och problemlösningsförmåga för att anpassa sig och reagera proaktivt till en föränderlig sjukvårdssystemet och samhället;
 • Tillhandahålla professionella resurser, tjänster, ledarskap och stipendium till yrket och samhället;
 • Främja en akademiska världen där dess medlemmar deltar aktivt i utvecklingen av själv och samhälle.

Förkunskapskrav

Programmet är utformat som en heltids studieprogram, även deltid studie kan utformas med studenten under särskilda omständigheter och med program ordförandens godkännande.

Studenter i det sista året för slutförandet av en kandidatexamen är antagen till programmet med minst 3,0 av 4,0 skala medeltalet i college kurser. GRE är inte krävs. Överföring kredit för förutsättning kurser kommer att slutföras på en individuell basis, men alla överföringsbanor måste falla på ett "C" eller högre nivå. Studenter kan accepteras i programmet förutsätter tillfredsställande fullföljande av förutsättningarna vid ett annat universitet eller kan godkännas direkt i OT-programmet om att slutföra förutsättningar på Gannon.

Följande förutsättningar måste slutföras innan en formell studentexamen i OT-programmet:

 • Introduktion till psykologi
 • Psychopathology
 • Introduktion till sociologi eller en kurs i mångfald
 • Anatomy & Physiology I & II med lab (totalt 8 poäng)
 • Utvecklingspsykologi eller motsvarande
 • Fysik (en termin undersökning eller två termin fullständig sekvens)
 • Statistik

Studenterna måste ha visat effektivitet i att använda verktyg som är gemensamma för distansundervisning. Detta kan innefatta en lärplattform, specialkurser, eller arbetslivserfarenhet. Studenter som läser en online-kurs på Gannon University kommer att kräva tillgång till internet för att utnyttja Blackboard för sina kurser.

Ytterligare krav för alla studenter

 • Före studentexamen i programmet, måste studenterna slutföra sin kandidatexamen och minst 40 timmar volontär upplevelse i en miljö OT; två olika platser är föredragna. Dokumentationen ska lämnas in från den kliniska frivilliga platsen. Studenterna kommer också att samla in information för en student tidskrift under volontärarbete.
 • Sista ansökningsdag är 15 januari; Ansökningar som inkommer efter detta datum kommer att ses över om det finns plats i programmet
 • Intresserade studenter måste fylla i "Student Självrapport avskrift utvärdering" i enlighet med OT-programmet och Graduate Antagningsenheten.

Ackreditering och licensieringen

Arbetsterapeut Programmet är ackrediterat av Ackreditering rådet för arbetsterapi utbildning (ACOTE). I augusti 2012 programmet åter ackrediterad till och med 2019. Akademiker är därför berättigade att sitta för nationella certifiering undersökning för arbetsterapeuter som förvaltas av Socialstyrelsen för certifiering i arbetsterapi. Efter genomgången av denna examen, kommer individen att vara en arbetsterapeut, registrerat (OTR). De flesta stater kräver licensieringen för att öva; dock statliga licenser vanligtvis baserade på resultaten av certifiering undersökning.

Praktik och arbetsprogram

Det finns två typer av praktik inom Arbetsterapi programmet och båda krävs. Kortvarig fältnivå 1 upplevelser i samband med tre stora behandlingsinterventions kurser (psykosociala OT, fysiska funktionshinder, och pediatrik). Fältarbete nivå 1 praktikplatser inkluderar 40 timmars studentexamen vid en utsedd anläggning. Det finns två 12-veckors professionella fält erfarenheter (Fältarbete Nivå 2) som inträffar under sommaren och hösten det sista året av programmet. Fältarbete Nivå 2 erfarenheter vardera sex-poängskurser och måste klarat för att uppgradera. Fält 2 erfarenheter krävs av NBCOT innan de tillåts ta folkbokförings examen.

Fältarbete Nivå 2 upplevelser finns i många olika typer av anläggningar i hela USA. Eleverna ges möjlighet att lista de placeringar som de önskar, men de slutliga uppdragen baseras på anläggningens vilja att acceptera den studerande och lärare utvärdering av studentens lämplighet för placering. Fält 2 placeringar görs för att tillgodose behoven hos studenter och anläggningar i ett försök att göra en positiv och gynnsam lärande och arbetserfarenhet.

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från Gannon University »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
3 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum