Read the Official Description

Alabama State University enda universitet i delstaten Alabama att erbjuda Civilingenjörsprogrammet i proteser och ortoser samt en av 13 högskolor i landet att erbjuda examen.

Med en Master of Science in proteser och Ortopedteknik (MSPO), kan du göra en skillnad i andras liv. Skillnaden börjar Alabama State University. Den MSPO programmet ägnas åt samarbete, marknadsföring och främjande av patientvårds standarder, forskning och opinionsbildning inom proteser och ortoser. Vår läroplan är utformad för att förbereda eleverna att vara effektiva utövare i både proteser och ortoser, genom en stark vetenskapligt baserat program i kombination med tillämpad kliniska och forsknings erfarenheter.

ANSÖKAN INFORMATION

Ansökan till institutionen för protetik och ortodik är ENDAST genom online-ortotisk och protetisk centraliserad applikationstjänst (OPCAS). Pappers ansökningar kommer inte att beaktas. Sista ansökningsdag är April 15, 2017.

Intervjuer hålls på hösten och våren för studenter med slutgiltigt överväganden för antagning till ASU P & O-programmet för hösten 2017.

Program taught in:
Engelska

See 3 more programs offered by Alabama State University »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
2 år
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum