Master of Public Health

Missouri State University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Master of Public Health

Missouri State University

Master of Public Health

MPH-programmet vid MSU erbjuder en generalist examen i folkhälsa, bruket att säkerställa hälsan hos befolkningen. Akademiker med en MPH arbetar ofta i statliga organisationer att utföra en mängd olika uppgifter, från sjukdomsundersökningar utbrottet till inspektioner livsmedelssäkerhet. Akademiker kan också arbeta för internationella organisationer, kanske ger grundläggande hälsovård för fördrivna befolkningsgrupper. Akademiker kan också vara inblandade i sjukvården, hjälper till att planera för befolkningsnivå hälso-och sjukvård. En del elever kommer till MPH-programmet direkt från sina studentexamen, andra kommer efter år av erfarenhet inom vården eller andra områden. Bredden på folkhälsoområdet gör att studenter kan komma från en mängd olika utbildningar och erfarenheter, bland annat psykologi, företag, biologi, kemi och andra.

MPH-examen vid MSU är en icke-uppsats magisterexamen i vilken nästan alla av kurser kan ske genom en kombination av online-, helg verkställande stil, och kvällskurser. Vi erbjuder också ett påskyndat program för studenter på MSU och Drury University, där upp till 12 timmar av doktorandkurs arbete kan dock räknas både kandidat-och magisterexamen. I slutet av programmet, en fälterfarenhet praktik som består av 200 eller 400 klocktimmar som arbetar med en folkhälso byrå.

Den Master of Public Health programmet vid Missouri State fokuserar på de fem kärnområden som är väsentliga för utövandet av folkhälsan:

  • Biostatistik
  • Hälso-och sjukvård administration
  • Epidemiologi
  • Samhälls-och beteendevetenskap
  • Miljö hälsovetenskap
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online och Campus-kombinerat
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
2 - 8 år
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Springfield, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Springfield, Missouri
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan