Read the Official Description

Bli en effektiv folkhälsoprojektör - och en promotor av individuell, organisatorisk och samhällsbaserad hälsa - med en mästare i folkhälsan (MPH) från Walden University. I detta 100% onlineprogram har du möjlighet att utforska problem som påverkar folkhälsoområdet idag. Få verkliga erfarenheter som du tillämpa de kunskaper du har lärt sig att hitta lösningar på folkhälsoproblem.

I överensstämmelse med vårt engagemang för kontinuerlig kvalitetsförbättring har Walden University utformat läroplanen för MPH-programmet för att återspegla de professionella riktlinjer som fastställts av ledande offentliga hälsoorganisationer.

CEPH-sökandens status

Walden University appliceras till rådet om utbildning för folkhälsa (CEPH) för ackreditering av sin Master of Public Health (MPH) program den 20 september 2014. Ackrediterings översyn endast kommer att MPH-programmet; andra utbildningsprogram och studieområden som erbjuds av denna institution kommer inte att ingå i enheten ackreditering översyn. För mer information om ackrediteringsprocessen, besök CEPH webbplats.

Notera om certifiering

Styrelsen folkhälsovetenskap granskare (NBPHE) erbjuder Certified i folkhälsa (CPH) referens som en frivillig kärna referens för professionella folkhälso. Men för att sitta för CPH examen, en student måste ha examen från ett råd för utbildning för folkhälsa (CEPH) ackrediterad skola eller program för folkhälsan. Medan Walden s MPH-programmet är ett sökande för CEPH ackreditering, är programmet inte ännu ackrediterade och Walden MPH studenter kan för närvarande inte sitta för CPH examen. Eleverna ska utvärdera alla krav som rör nationella credentialing myndigheter och prov för den stat där han eller hon har för avsikt att träna. Walden ger inga upplysningar eller garanterar att fullbordandet av Walden-kursen eller -programmen tillåter en individ att erhålla nationell certifiering. För mer information om CPH referens, ska eleverna gå www.nchec.org.

Observera att detta program inte är 100% online och det finns en praktisk komponent.

Program taught in:
Engelska

See 10 more programs offered by Walden University »

Denna kurs är Online
Startdatum
Aug. 2019
Nov. 2019
Duration
2 år
Deltid
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Nov. 2019
Slutdatum
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Nov. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum