Master hälsovård förvaltning

Rutgers Business School - Newark and New Brunswick

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Master hälsovård förvaltning

Rutgers Business School - Newark and New Brunswick

Sjukvården management är en växande och föränderlig utrymme med en ökad efterfrågan på vårdansvariga som kan förbättra verksamheten och kliniska resultat. Och som hälso- och sjukvårdsreformen lagar genom Affordable Care Act fortsätta att förändras branschstandarder och operationer, blir behovet ännu större.

Rutgers Business School Master of Science i Healthcare Services Management (MHSM) kommer att ge dig verktyg, insikt och kompetens du behöver för att bli en framgångsrik operativ ledare i vårdgivare utrymme. En tvärvetenskapligt och innovativa program erbjuder MHSM en anpassad, affärsinriktad och praktikbaserad MBA läroplanen tillämpas inom vården. Vårt program är utformat för att finslipa ledarskap och utveckla en datadriven processorientering, hjälper leverantör chefer förbättra kvaliteten, minska kostnaderna och öka patienttillfredsställelse.

På bara 36 poäng, kan denna flexibla, hybrid program skräddarsys för att passa ditt fullspäckade schema och kan vara snabbt spåras och fyllas i på ett år. Praktikbaserad capstone projekt ger dig praktisk erfarenhet att tillämpa vad du lärt dig i klasser undervisas av elit hälso- och förvaltnings lärda-allt i ett av de mest hälso-tjänster täta områden i USA.

Oavsett om du har övergått från en klinisk vård utövare i ledningen eller rådgivning, eller försöka göra det, kommer vårt program möjligt för dig att bli en säker, strategisk ledare på sjukhus eller leverantör organisationer och deras förlängda försörjningskedjor.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Newmarket, New Hampshire
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Newmarket, New Hampshire
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan