Massage terapi kurs

Allmänt

Programbeskrivning

Massage Therapy Aide

Eleverna kommer att lära sig djupt de praktiska tillämpningarna av massage och karosseri. Kursen inkluderar Externship.

Sysselsättningsutsikter: Massageterapeut, Kiropraktorassistent, Rekreationsterapeut, Akupunkturassistent, & Hälsa / Fitnessassistent och mycket mer.

PROGRAM:

  • Måndag - fredag ​​(utom helgdagar)
  • 02:00 till 06:00
  • 10 månaders program
  • Certifikatkurs

Modul I: Massagehistoria, teori och företag, aromaterapi

Efter avslutad kurs kommer studenten att kunna förklara det rika arvet och historien om terapeutisk massage och inverkan av historisk händelse på den aktuella utvecklingen av den. Studenten ska också granska yrkesetik, lagar och regler som styr massageutövningen. Eleverna kommer att lära sig praktiken av aromaterapi.

Modul II: Anatomi, fysiologi och patologi 1

Inriktningen för denna modul är att ge varje elev en stark grund för anatomi och fysiologi. Arbeta på en modell av ett mänskligt skelett kommer varje elev att lära sig benen och benmärkningarna, utforska benens former och relationer till varandra. Studenter kommer också att lära sig kinesiologi som är muskler och muskuloskeletala rörelser genom föreläsning, diskussion och praktisk tillämpning. Inom denna modul ingår patologierna i det muskuloskeletala systemet för att studenten ska kunna förstå indikationer och kontraindikationer av massage.

Modul III: Anatomi, fysiologi och patologi 2

Kursen fortsätter studien av andra system i kroppen med särskild tonvikt på nervsystemet, hjärt-, lymfatiska och andningsorganen. Genom föreläsning, diskussion, videobandssystem och praktisk tillämpning kommer studenterna att lära sig hur man tillämpar denna kunskap på sitt praktiska arbete.

Modul IV: Anatomi, fysiologi och patologi 3

I slutet av denna modul ska studenten kunna förstå kroppens excretionssystems och reproduktionssystems anatomi med särskild tonvikt på det kvinnliga reproduktionssystemet. Studenter kommer att granska de olika sjukdomarna och störningarna med särskild uppmärksamhet vid indikationer och kontraindikationer av massage.

Modul V: Massagetekniker

I ett format som kombinerar föreläsning, demonstration, praktisk tillämpning och diskussion tillåter den här studenten att använda massagetekniker för att stödja en persons hälsa och välbefinnande. Genom att granska sjukdomar och störningar i de olika systemen kommer studenten att kunna förstå indikationerna och kontraindikationerna massage såväl som dess effekter och fördelar.

Modul VI: Massageformulär 1

Den här modulen kommer att göra det möjligt för studenten att förstå den fysiologiska mekanismen för kompletterande karossystem, identifiera överlappning i tekniska färdigheter bland de olika systemen och integrera begrepp i stilen i terapeutisk massage. Under den övervakade praktiska sektionen ska studenten både ge och ta emot massage, för att mastern teknikerna lärde.

Modul VII: Massageformulär 2

I slutet av denna modul ska studenten vara skicklig på de olika massageformer som lägger på djupvävnad, zoneterapi och energisk manipulation. På grund av det faktum att vi utbildar vårdvårdare kommer eleverna också ha en vecka med första hjälpen och HLR / AED.

Modul X: Externship

Externship-programmet har utformats för att ge studenten en praktisk praktisk arbetslivserfarenhet. Externship är för studenter som har avslutat klassrumsutbildning. Externship timmar är schemalagda i 90 timmar.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Beverly Hills International School &nbsp Hamilton College, är en Beverly Hills International School mest beundransvärda internationella skolan som vänder sig till studenter över hela världen. & ... Läs mer

Beverly Hills International School &nbsp Hamilton College, är en Beverly Hills International School mest beundransvärda internationella skolan som vänder sig till studenter över hela världen. &nbsp Skolan är utformad för att omvandla studenter som talar lite eller ingen engelska, att tala språket flytande, korrekt, effektivt och noggrant. &nbsp Målet med alla lärare och personal är att utbilda grammatik, ordförråd, skriva, tala, lyssna, etc. Detta är en Elite engelsk skola med fantastiska lärare, som ligger i den vackra och prestigefyllda Beverly Hills. &nbsp För dem som aldrig har varit i Beverly Hills, erfarenhet bo och studera på sitt bästa på de mest säkra och lyxiga städer i Los Angeles! Bredvid UCLA, Hollywood, Santa Monica, Westwood, etc. &nbsp Hela skolpersonal delar en parallell filosofi.Det är först och främst ge alla elever på alla nivåer, den högsta utbildningsnivå, skapa en rolig och omtänksam atmosfär för alla elever, och viktigast skapa minnen som varar en livstid. &nbsp Eleverna utmanas att göra kreativa beslut, lära sig språket snabbt men effektivt, för att kunna tillämpa det engelska språket i verkliga livet. &nbsp Eleverna njuta av många turer / studiebesök hela USA medan deras vistelse. Läs om vår yoga, pilates, dykning, Universal flitig, Disneyland turer, och mycket mer. &nbsp Vår skola erbjuder 3 nivåer av engelska: ESL - Grundläggande ESL - Avancerat TOEFL (IBT) Varje program är utformat för att förbättra din engelska språket, genom en genomtänkt läroplan. De flesta elever deltar HC Beverly Hills International School under ett år, för att få en slutlig American Experience. &nbsp Studenterna har mycket roligt i vår efter skolprogram. Vi har ett brett utbud av studiebesök, utflykter och evenemang, som alla ger en bra anledning till elev nätverk, träffa nya vänner och att öva din engelska. &nbsp Vi erbjuder säkra och bekväma boende alternativ för våra studenter, som rymmer alla studenter i den utsträckning. Lär dig engelska samtidigt upplever den amerikanska kulturen, i vackra Beverly Hills. Läs mindre