Magisterexamen i företagsekonomi och magisterexamen i omvårdnadsledning inom hälso- och sjukvårdssystemen (bro)

Grand Canyon University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Magisterexamen i företagsekonomi och magisterexamen i omvårdnadsledning inom hälso- och sjukvårdssystemen (bro)

Grand Canyon University

Erbjuds av: College of Nursing and Health Care Professions

Översikt

Ta affärsutveckling till patientfokuserad excellens

Hälso- och sjukvårdsledare på dagens konkurrensutsatta marknad behöver företagskunskap förutom vårdkompetens. Grand Canyon University (GCU) Bridge (Master of Business Administration och Master of Science i Nursing Leadership in Health Care Systems) är utformad för att ge både för erfarna sjuksköterskor som har förtjänat en kandidatexamen utanför omvårdnaden, men önskar att avancera till en masternivå grad inom omvårdnad. Detta MSN-brideprogram överbryggar klyftan för att du ska kunna nå din önskade MSN-grad.

Vad du får lära

Under hela detta MSN och MBA broprogram, kommer du att kritiskt undersöka grunden för avancerad omvårdnadspraxis och ledarskap. Det betyder att du deltar i sex kurser på avancerad nivå som bygger din:

  • Behärskning av bevisbaserad praxis över professionell dynamik
  • Hälsoanalys
  • Tillämpad statistik
  • Nursing research methods
  • Gemenskapens och folkhälsan
  • Patofysiologi

Din nästa examen

GCU: s civilingenjörsekonomi och civilingenjörsutbildningen inom sjukvårdssystemet i tvåhögskolan integrerar avancerade hälsovårdsteorier med de affärskoncept som krävs för att framgångsrikt kunna leda vårdorganisationer. Som examen på denna innovativa College of Nursing and Health Care Professions kurs kommer du att vara beredd att utföra en ledande roll inom en vårdorganisation, till exempel vårdpersonal, vice vd för patienttjänster eller verkställande direktör.

program platser

Uppkopplad
Fortsätt en nästa generations utbildning med en online-examen från Grand Canyon University. Tjäna din examen med bekvämlighet och flexibilitet med online-kurser som låter dig studera när som helst, var som helst. GCU erbjuder den mest erfarna ledning leverera online grad program. Heltidsanställda lärare medlemmar och fullt utbildade adjungerade lärare, som är utrustade med starka akademisk bakgrund och praktisk erfarenhet inom sina områden, stödja dig varje steg på vägen. Designad med karriärinriktade professionella i åtanke, våra online klasser ger en intim miljö som stimulerar engagerande och utmanande diskussioner. Välj bland program över våra olika skolor, i hög efterfrågan arbetsmarknadsregioner. Klasser börjar ofta.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - USA Online
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - USA Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan