HEALTHCARESTUDIES

De mest populära studierna i medicin i hälsa på distans i Scranton i USA 2021

En masterexamen är en typ av fördjupningsexamen som gör det möjligt att bli expert inom sitt valda område. Dessa program tar cirka två år att slutföra och är utformade för dem som sedan tidigare har en kandidatexamen.

Medan distanskurser har förfallodatum som måste uppfyllas, det är en fantastisk affär för efterlevnad så att när du kan utföra uppdrag när du studerar på distans. Med online-alternativet, kan du avsluta diskussionsgrupp som krävs för att återgå till arbetet och sedan gå efter jobbet om det behövs. Distanskurser kan tas på den ort som du har tillgång till Internet. Du kan även fylla i klasser från Internet loungen i alla hotell runt om i världen om du behöver en semester.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Scranton Pennsylvania har en småstadskänsla, och det är inte i första hand ett college stad. Denna lilla stad strax utanför Philadelphia är känt för att vara ett företag fristad för små startups.

Kontakta skolor direkt om masterprogram i hälsa på distans i Scranton i USA 2021

4 Resultat i Master, Scranton, Distansutbildning Filter

Master of Health Administration

The University of Scranton Online
Magisterexamen
<
Deltid
<
30 månader
Engelska
Internet

Dra nytta av flexibilitet och rullande inflytanden i kombination med proven ROI genom våra framgångsrika jobbplaceringar. Online Master of Health Administration (MHA) från Uni ...

Läs mer

Master of Health Administration - Hälsoinformatik

The University of Scranton Online
Magisterexamen
<
Deltid
<
30 månader
Engelska
Internet

University of Scrantons CAHME-ackrediterade Master of Health Administration (MHA) i hälsoinformatikprogrammet sätter makten i data i dina händer.

Läs mer

Master of Health Adminstration - Global hälsa

The University of Scranton Online
Magisterexamen
<
Deltid
<
30 månader
Engelska
Internet

Upplev olika perspektiv på vården och förbättra dina interkulturella kommunikationsfärdigheter med University of Scranton CAHME-ackrediterade Master of Health Administration m ...

Läs mer

Master of Science i hälsoinformatik

The University of Scranton Online
MSc
<
Heltid
Engelska
Internet

Lär dig att utveckla och underhålla hälsoinformationssystem, programvara och databaser för vårdorganisationer. Online MS i hälsoinformatik ger dig färdigheter att göra informe ...

Läs mer