HEALTHCARESTUDIES

De mest populära masterprogrammen i Försyn i USA 2020/2021

Ett masterprogram är ett specialiserat studieprogram som vanligtvis är av intresse för dem som vill fokusera sin utbildning på ett visst område. Att ta en masterexamen i naturvetenskap, humaniora eller företagsadministration är ett smart val för studenter då det kan ge dem en konkurrensfördel på den aggressiva arbetsmarknaden.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Providence ligger i Rhode Island, USA. På grund av ett antal sjukhus och högre anläggningar utbildning ekonomin i Providence nu tjänster baserade. Kulturen i staden är densamma som Rhode Island kultur. "

Kontakta skolor direkt om masterprogram i Försyn i USA 2020/2021

sökresultat funna Filter

Master i biostatistik

Brown University School of Public Health
Magisterexamen
Engelska

Masterprogrammen ger avancerad utbildning i teori och tillämpning av statistiska metoder inom folkhälsa, klinisk medicin och biologisk vetenskap. Magisterprogrammet är utforma ...

Läs mer

Mästare i folkhälsan

Brown University School of Public Health
Magisterexamen
Engelska

Folkhälsa är en disciplin som ägnar sig åt att förebygga sjukdomar och främja hälsa i den mänskliga befolkningen. Hoten som utmanar allmänhetens hälsa inkluderar en mängd akut ...

Läs mer