HEALTHCARESTUDIES

De mest populära masterprogrammen i Tübingen i Tyskland 2020/2021

Ett masterprogram är ett specialiserat studieprogram som vanligtvis är av intresse för dem som vill fokusera sin utbildning på ett visst område. Att ta en masterexamen i naturvetenskap, humaniora eller företagsadministration är ett smart val för studenter då det kan ge dem en konkurrensfördel på den aggressiva arbetsmarknaden.

Tyskland är en stor destination för internationella scholarsand har en högkvalitativ högre utbildning. Värdet på denna utbildningsnivå har förbättrats genom Tyskland 's starka ekonomi. Utländska studenter har utmärkta levnadsstandarden i en trygg och säker miljö. Berlin är huvudstad.

Tübingen är hyllad som en universitetsstad med en statistik på var och en av tio invånare är en student. Det är också känt för att hålla flera evenemang under hela året och är värd en av de äldsta universiteten i parallellt med många institutioner.

Kontakta skolor direkt om masterprogram i Tübingen i Tyskland 2020/2021

sökresultat funna Filter

Master i biomedicinsk teknik

University Of Tuebingen Faculty Of Medicine
Magisterexamen
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Det interprofessionala och innovativa mastersprogrammet i Biomedical Technologies kännetecknas av praktikorientering och internationalitet. Föreläsningar är inbäddade i en mod ...

Läs mer

Master i molekylär medicin

University Of Tuebingen Faculty Of Medicine
Magisterexamen
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Det internationella masterprogrammet för molekylär medicin med en engelskspråkig läroplan startade 2012.

Läs mer